Bluee
iyikus.com Üyesi
Şurubu kullandıktan sonra vitamin ve probiyotik vermemiz gerekirmi?
sadece 1 gün mü uyguluyorsun abi, bi de 100 ml suluğa kaç damla? @Doğanay Y. abi sen de uyguluyorsan eğer cevap verirsen mutlu olurumŞu ilacı nezaman kullansam kuşlar canlanıyor. Ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Ben 6 ayda bir düzenli uyguluyorum.
Evet sadece 1 gün, 1 damla ağızdan vermeni öneririm ben. Eğer ağızdan vermek istemiyorum dersen suluğuna 5-6 damla arası ilave edebilirsin.sadece 1 gün mü uyguluyorsun abi, bi de 100 ml suluğa kaç damla? @Doğanay Y. abi sen de uyguluyorsan eğer cevap verirsen mutlu olurum
Su içmesinde bir problem yok abi, suyu tüketiyor. Eğer böyle içiyorsa çok fark eder mi?Evet sadece 1 gün, 1 damla ağızdan vermeni öneririm ben. Eğer ağızdan vermek istemiyorum dersen suluğuna 5-6 damla arası ilave edebilirsin.
Tekrarlanan bir ürün bu. 8-10 gün arası tekrar 1 damla kullanmalısın ve ondan sonra ürünü uzun süre kullanmıyorsun. 3-4 ayda 1 bu rutini yapabilirsin.
Suluğuna 5 damla koydum ,10 gün sonra yine 5 damla koyarım,Evet sadece 1 gün, 1 damla ağızdan vermeni öneririm ben. Eğer ağızdan vermek istemiyorum dersen suluğuna 5-6 damla arası ilave edebilirsin.
Tekrarlanan bir ürün bu. 8-10 gün arası tekrar 1 damla kullanmalısın ve ondan sonra ürünü uzun süre kullanmıyorsun. 3-4 ayda 1 bu rutini yapabilirsin.
Tamamdır abi, bunu bugün kullansam yarın probiyotikle mi desteklemeliyim? probiyotik de sadece 1 gün olacak sanırım.Hayır fark etmez ama bana kalırsa tek damla ilaçlar direkt ağızdan verilmesi daha uygun. Suda uzun süre bekletmek uygun olmayabilir.
Ozaman suyunu 3-4 saatte bir degistiririm 5 damla koyarim her seferinde, bir gün boyunca olur degilmi doganay bey?Hayır fark etmez ama bana kalırsa tek damla ilaçlar direkt ağızdan verilmesi daha uygun. Suda uzun süre bekletmek uygun olmayabilir.
Daha iyi olacaktır elbette.Ozaman suyunu 3-4 saatte bir degistiririm 5 damla koyarim her seferinde, bir gün boyunca olur degilmi doganay bey?
Hocam 6 ayda bir kullandığınız da da yalnızca bir gün ağızdan bir damla vermek yeterli mi? Yoksa yine 2 hafta sonrasında kullanılıyor muŞu ilacı nezaman kullansam kuşlar canlanıyor. Ben çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Ben 6 ayda bir düzenli uyguluyorum.
Daima 2 şer kullanim gerekiyor. İlacın etkisi 2 ay zor dayanıyor. Bu nedenle 3 ayda bir tekrari daha uygunHocam 6 ayda bir kullandığınız da da yalnızca bir gün ağızdan bir damla vermek yeterli mi? Yoksa yine 2 hafta sonrasında kullanılıyor mu
Hocam 6 ayda bir kullandığınız da da yalnızca bir gün ağızdan bir damla vermek yeterli mi? Yoksa yine 2 hafta sonrasında kullanılıyor mu
suluktan verebiliyor muyuz?benimki avuçta hiç rahat durmuyor.Sitraks bugün uygulayın 1 damla ağızdan. 9-14 gün arası da tekrar 1 damla uygulayın. Daha sonra kullanmıyorsunuz 2-3 ay