Sitraks Şurup (İç Parazitler İçin) Kullanımı

sadece 1 gün mü uyguluyorsun abi, bi de 100 ml suluğa kaç damla? @Doğanay Y. abi sen de uyguluyorsan eğer cevap verirsen mutlu olurum
Evet sadece 1 gün, 1 damla ağızdan vermeni öneririm ben. Eğer ağızdan vermek istemiyorum dersen suluğuna 5-6 damla arası ilave edebilirsin.
Tekrarlanan bir ürün bu. 8-10 gün arası tekrar 1 damla kullanmalısın ve ondan sonra ürünü uzun süre kullanmıyorsun. 3-4 ayda 1 bu rutini yapabilirsin.

Evet sadece 1 gün, 1 damla ağızdan vermeni öneririm ben. Eğer ağızdan vermek istemiyorum dersen suluğuna 5-6 damla arası ilave edebilirsin.
Tekrarlanan bir ürün bu. 8-10 gün arası tekrar 1 damla kullanmalısın ve ondan sonra ürünü uzun süre kullanmıyorsun. 3-4 ayda 1 bu rutini yapabilirsin.
Su içmesinde bir problem yok abi, suyu tüketiyor. Eğer böyle içiyorsa çok fark eder mi?

Suluğuna 5 damla koydum ,10 gün sonra yine 5 damla koyarım,

Hayır fark etmez ama bana kalırsa tek damla ilaçlar direkt ağızdan verilmesi daha uygun. Suda uzun süre bekletmek uygun olmayabilir.

Ben sitraks kullanmaya başladım, 12 saat içinde 2 kez suyu değiştirdim.
Sitraksı kaç saat vermeliyim acaba? 24 saat mi durmalı toplam?

Merhabalar, uyku saatleri dışında kalan saatler içerisinde 2 kez değişim yapabilirsiniz. Kalan uyku zamanında taze su koyup bırakabilirsiniz.

2 hafta sonra aynı işlemi tekrarlayabilirsiniz.

Hocam 6 ayda bir kullandığınız da da yalnızca bir gün ağızdan bir damla vermek yeterli mi? Yoksa yine 2 hafta sonrasında kullanılıyor mu

Sitraks için 10 gün arayla tekrar kullanmak gerekiyor. Ama vilmectin gibi ilaçlar sadece bir kere uygulanıyor ikinciye gerek yok ;)

Sitraks bugün uygulayın 1 damla ağızdan. 9-14 gün arası da tekrar 1 damla uygulayın. Daha sonra kullanmıyorsunuz 2-3 ay

Suluktan da verilebilir 5-6 damla. Ancak uygun olan ağızdan 1 damladır

Geri