Sıvı yeşil dışkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dalin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dalin

Yarışma Kazananı
Merhaba buraya iki hafta önce kuşumun sıvı kakak yaptığını söylemiştim 6gün sulp.kullandim 8damla. Sonra normale dönmüştü. Ama bu ara gene arada sıvı yesil yapıyor bazende normal yapıyor. Ne yapsam bilemedim. Bu geceki dışkısı. İştahı vs iyi dün az marul ve maydonoz yedi birde dal darısı,birde az banyo yapmıştı.

Ekli dosyalar

• 20220707_100834.jpg
    20220707_100834.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 5
Bir süre probiyotik, elektrolit verme sıklığını arttırabilir misiniz? Yine ilaç kullanmak gerekebilir. Sulphamazethine yeterli gelmedi sanırım :(

Bir süre probiyotik, elektrolit verme sıklığını arttırabilir misiniz? Yine ilaç kullanmak gerekebilir. Sulphamazethine yeterli gelmedi sanırım :(
Onlar nedir bende vitaminler birde avi diara yem premiksi var, gunduzleri normal ama gece boyle oluyor bende bilemedim. Birazda dari ve yeşillik yedi banyo yapti ama onceki gunde boyle ara ara olmustu. Biraz daha beklesemii birde tuy doneminde cok az döküyor

Ben bu zamana kadar hic vermemistim onlardan siz deyince araştırdım evdede yapilabiliyormus tarifinizi gördüm uygulayacağım simdi sorum kac gun kullanayim ikisini birde ayri ayrimi uygulayayim nasil yapayim

Sanırım bir kez daha yazmıştım, şu süreçte dal darı tüketmesini askıya alınız. Genelde besinlerden kaynaklanan bozulmalar daha sık karşımıza çıkıyor. Yeşillik olarak daha niteliklilerini seçmek gerekiyor. Örneğin brokoli, roka gibi.
Elektrolit şu sıralar haftada 2 gün üst üste verilebilir. Probiyotik ise mama ile ya da suyuna haftada 2 kez farklı zmaanlarda verilebilir. Tavsiyem imkanınız varsa hazır ürünlerden almanız yönünde olur. Örneğin röhnfried entrobac gibi bir de bira mayası almanızı tavsiye ederim.

Sanırım bir kez daha yazmıştım, şu süreçte dal darı tüketmesini askıya alınız. Genelde besinlerden kaynaklanan bozulmalar daha sık karşımıza çıkıyor. Yeşillik olarak daha niteliklilerini seçmek gerekiyor. Örneğin brokoli, roka gibi.
Elektrolit şu sıralar haftada 2 gün üst üste verilebilir. Probiyotik ise mama ile ya da suyuna haftada 2 kez farklı zmaanlarda verilebilir. Tavsiyem imkanınız varsa hazır ürünlerden almanız yönünde olur. Örneğin röhnfried entrobac gibi bir de bira mayası almanızı tavsiye ederim.
Evet darıyı demistiniz haklisiniz bir dahakine vermeyim uzun süre. Tamam teşekkür ederim araştıracağım dediklerinizi sağolun

Geri