Siyah Beyaz Dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan .....
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

.....

iyikus.com Üyesi
Haciko ve Balkız

Melek ve Dalin (Yavrular)

Yavruların dışkıları birkaç aydır böyle, su tüketiminden dolayı olabileceğini söylemişlerdi. Haciko ise kursak mantarını atlattı 1-2 ay önce. Yeniden nüksetmis olabilir mi, yoksa başka bir durum mu var?

Ben yarım dolu suluğa 8 civarı ekliyorum hocam. 12 damlaya kadar çıkarılabilir sorun olmuyor. Mikostatin 5 gün yeterli olur. Ardından probiyotikler, vitaminlerle süreci biraz dengeleyiniz. Hazır vitamin yerine sebze ve meyve tüketimi varsa o şekilde bir sunum yapmak daha uygun olabilir. Yumurta maması bile (şeker içeren bisküviler eklenmemeli) olur.

eski fotolar silinmiş ve ayrıca kuş isimleri de yazılinca farklı kuşların farklı rahatsızlikları olunca acikçası konudan kopuyorum hangisi hangisi takip edemiyorum

4 kuş ve 2 kafes mi var şu an?

eski fotolar silinmiş ve ayrıca kuş isimleri de yazılinca farklı kuşların farklı rahatsızlikları olunca acikçası konudan kopuyorum hangisi hangisi takip edemiyorum

4 kuş ve 2 kafes mi var şu an?
Evet. Bir kafeste Haciko diğerinde de kalan 3 kuşum var. Yarın fotoğrafları güncelleyeceğim, silindiklerini bilmiyordum.

Genel bir salgın var sanırım. Genelde Trikomanas ve E-coli türevi bir hastalıkta böyle dışkılar olabileceği gibi böbrek ve karaciğer sorunlarında da gözlemlenen türden dışkılar.

Geri