Siz olsanız kuşunuza güvenir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İpek.s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İpek.s

Yönetici
Moderatör
Böyle bir çılgınlığı asla yapmam hele kanatları olan canlılara asla özgürlüğünu fark eder etmez uçar gider bu arada bu kuş benin sahiplendigim kuşlardan bir tanesi🙄 bir ara gözden kaybolmuş seslenice karşı komşunun borusuna konmuş parmak sıklaştınca gelmiş 😂 benim için korkunç bir olay

Ekli dosyalar

• IMG-20230731-WA0002.jpg
    IMG-20230731-WA0002.jpg
    144.4 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
bu tarz maceralara bence gerek yok size ne kadar sadık da olsa peşinizden ayrılmasa da güven olmaz kedi kovalar karga kovalar ucar gider geçenlerde kuşunu omuzuna alıp motorla gezen birini okumuştum uzun zamandır öyle geziyormuş anladığım sonra motor ile kaza yapiyor kuş uçup gidiyor onu arıyordu kısaca her ihtimali düşünüp ona göre haraket etmek lazım

Benimki salon sınırı dışına bile geçmeye korkuyor. Elimde başka bir odaya götürürsemde sımsıkı tutunuyor parmağıma asla kıpırdamıyor. Ama ne olacağı belli mi olur. Aniden bir şeyden korkar kaçar gider sonra ben kahrımdan üzüntümden ölürüm 🤦🏻‍♀️

Maalesef bizim başımıza geldi, alışkın olsalar bile ani seslerde korkabiliyorlar ve geri dönüşü olmuyor. Balkonda kamyon kornasıyla korkup uçan ve arabalardan korkup geri gelemeyen Sultan Papağanım gibi :cry:

Geri