Sizce en başarılı yem markası hangisi?

Sensitive 🌿

Forum Sakini
Piyasada birçok markanın yemi mevcut. Uzun zamandır Versele Laga kullanıyorum kuşlarda,bir ara kapalı paketlerinden alıyordum çok memnundum.Sonra çuvaldan bölünmüş yemini almaya başladım bilindik bir siteden ama memnun kalmadım. Yem sanki tüketim süresi geçmiş hissiyatı veriyor,canlı ve taze görünmüyor.
Natural King markası iyi dediler onu aldım denemek için,yine bilindik başka bir siteden aldım ama yem bozuldu kısa sürede.
Yem konusunda sıkıntı çekmeye başladım. Orijinallik konusunda şüphelerim oluyor.
Önerdiğiniz yem markaları ve sağlam alışveriş siteleri var mıdır?

Şuan piyasadaki onerebilecegim en iyi yem deli nature üretici yemi. Petmarketburada dan alabilirsiniz. Skt si onunda yakın bu arada ancak bu kışa kadar götürür

Şuan için piyasadaki en iyi yem garden mix çünkü deli nature bitmiş stokta görünmüyor😁
Garden mix e geçsem mi diye düşünmüyor değilim. Fiyat olarak daha uygun ve de kapalı paket alırsam orijinallik konusunda da şüphe olmamış olur. Versele Laga ya göre içeriği iyi mi sizce Ümit bey?

Ben Gold Wings'in yeşil paketinden kullanıyorum. Yulaf ve aspur fazla içermediği için diyetteki kuşlar için birebir. Kendim istersem ekstra yulaf takviyesi yapıyorum. En memnun kaldığım markalar Prestige Versele Laga (çok pahalı diye artık almıyorum) ve Gold Wings. Ama sarı paketini tavsiye etmem, kuşumda ishale neden oldu.

Geri