Sizi ailenin iki yeni üyesi ile tanıştırmak istiyorum 🤩

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İpek.s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Doğanay Y. hocam bu kuşlar aspir ve çekirdekten başka birşey yemiyorlar yemlerin hepsini yere döküyorlar 🙄
Muhabbet kuşu yemi vericem bu şekilde davranmaya devam ederlerse ne yapmam gerekiyor nasıl önlem alırım 🤦 bir kilo yem ve 250 gram daldari verdi satın aldığım kişi yemin resmini atıyorum
Daldariyi bile yemediler dünden beri

Forpus beslenmesi biraz garip. Mümkünse kafes tabanında bir kase olarak sunun hocam. Çedene>çekirdek>aspir tüketimleri yoğun ancak çedene hariç diğer ikisini sınırlandırmak lazım. Ben 2 kafes koyuyordum. Bir tanesi fotodaki gibi karışık, bir tanesinde de sadece darı oluyor. Bu sayede biraz dengeleyebildim. Diğer türlü inanılmaz israf ediyorlar yemi.
Ek olarak göreceksiniz mutlaka 1-2 güne yemliğin için yemlerin kırıntılarıyla doluyor toz gibi.

Forpus beslenmesi biraz garip. Mümkünse kafes tabanında bir kase olarak sunun hocam. Çedene>çekirdek>aspir tüketimleri yoğun ancak çedene hariç diğer ikisini sınırlandırmak lazım. Ben 2 kafes koyuyordum. Bir tanesi fotodaki gibi karışık, bir tanesinde de sadece darı oluyor. Bu sayede biraz dengeleyebildim. Diğer türlü inanılmaz israf ediyorlar yemi.
Ek olarak göreceksiniz mutlaka 1-2 güne yemliğin için yemlerin kırıntılarıyla doluyor toz gibi.
Hocam yani öyle böyle değil kafes tabanı dolu ellenmemis yem 🤦 israfın önüne geçer ben bunları adam ederim kafamda bir kaç fikir var bakalım ise yarayacak mı göreceğiz

Geri