Sokakta iki kuş buldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan symnrst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

symnrst

iyikus.com Üyesi
sokaktan iki muhabbet kuşu buldum ve eve getirdim biri erkek olduğu kesindi ikincisi dişi zannediyorduk ve erkek çıktı. sürekli çifteşiyorlar erkek erkeğe. birinin kanatlarının altında şişme meydana geldi ne yapmam gerekiyor. ikisini de veremiyorum acıyorum, kafeslerini mi ayırmam gerek?

Bak guzel kardesim cok nadir rastlanan durumlar var disinin ceresi mavi ola biliyor ama disi ki bu durum cok istisnai bir durum cereyi tam cek ısık fazla vurmasin harici olarak kusu eline al poposunu bir cek at

Oyla 0
YouTube veya Streamable’a yükleyerek linki buraya kopyalayabilirsiniz

Oyla 0
Resimlerden hata olacağını sanmıyorum ama yinede etrafınizdaki tüm veterinerlere cinsiyetlerini sormanızda fayda var.

Oyla 0
Çiftleşme başarılı bir şekilde gerçekleşiyorsa ve kuşta bu bağlamda bir problem yok ise 1 hafta içerisinde yumurta gelecektir. Netleşecektir o zaman durum.

Birçok canlı türünde eşcinsellik vardır. Muhabbet kuşlarında durum nedir bilemiyorum fakat ihtimal dahilidir bence. Bu da başka bir konu :)

Oyla 0
Çiftleşme başarılı bir şekilde gerçekleşiyorsa ve kuşta bu bağlamda bir problem yok ise 1 hafta içerisinde yumurta gelecektir. Netleşecektir o zaman durum.

Birçok canlı türünde eşcinsellik vardır. Muhabbet kuşlarında durum nedir bilemiyorum fakat ihtimal dahilidir bence. Bu da başka bir konu :)

Yav ne eşcinselliği yokluktandır o :D Koy bakıyım yanına bir dişi eşcinsellik falan kalıyormu hahahh

Oyla 0

bu şişlik yaklaşık 3-4 aydır var maalesef yumurta değilmiş ama ne olduğunu söyleyen bir veteriner bulamadım

Oyla 0
Yav ne eşcinselliği yokluktandır o :D Koy bakıyım yanına bir dişi eşcinsellik falan kalıyormu hahahh
Biseksüeldir o zaman :D Ne diim... Bu türde ki bu durumlar çok bilindik olmadığı için ihtimaller üzerine düşünceler işte:)

bu şişlik yaklaşık 3-4 aydır var maalesef yumurta değilmiş ama ne olduğunu söyleyen bir veteriner bulamadım
Yağlanmadan kaynaklı olabileceği gibi ur ya da benzeri bir oluşumda olabilir. Kanatlılardan anlayan veterinerin görmesi gerekli olabilir.

Ayrıca 3-4 ay olması mühiö değil. Çiftleşmenin ne zamandan beridir sağlıklı gerçekleştiği mühim olan.

Oyla 0

Kuşlarda da homoseksüellik var. Yaygın olmasa da var. Çiftleşme benzeri durumlar oluyor ama buradaki gibi döllenme söz konusu değil fiziki olarak. Yeşil kuşun ilk fotoda ceresi kahve mavi arası garip bir hal almış. Yeşilin dişi olma ihtimali epey yüksek. Sadece hormonal bir sıkıntısı olmuş gibi ancak yumurtlama ile kuvvetle muhtemel düzelecektir.

Oyla 0
Geri