Solunum sıkıntısı ve ishal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birds388
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

birds388

Forum Sakini
Merhaba
6 ay kadar önce baytril,flagy,mikostatin,vilmektin,levadoks,tylonet solunum rahatsızlığı ve ishal nedeniyle 7ile 8 arası yaşlarında dişi muhabbet kuşumda ilaç kullandım aslinda idare ediyorduk ama dışkısı ve ağzı sürekli kokmaya başladı mikostatin kullandim 15 gun kadar önce ilac kullanirken iyiydi bırakınca aynısı oldu her turlu vitamin probiyotik sirke kullandim bazi gunler sularinda erkek kuşunda dışkısı bozuldu keyifleri cok iyi ama ben dışkılarından korkuyorum sulu dışkı yapıyorlar genelde sadece su yaptiklarida oluyor fotograflari atiyorum bu koku neden olabilir ve sulphamined var elimde onu mu kullanmalıyım herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220903-121544593.jpg
    Screenshot_20220903-121544593.jpg
    390.1 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20220903-121536999.jpg
    Screenshot_20220903-121536999.jpg
    392.7 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20220903-121527921.jpg
    Screenshot_20220903-121527921.jpg
    485.1 KB · Görüntüleme: 4
Merhaba, ağız kokusu ilerlemiş bir problemin belirtisi oluyor genelde. Mutlaka geniş bir test yaptırmak lazım ve ona uygun nokta atışı ilaç kullanılmalı. Birden fazla sorununuz olabilir.

Merhaba, ağız kokusu ilerlemiş bir problemin belirtisi oluyor genelde. Mutlaka geniş bir test yaptırmak lazım ve ona uygun nokta atışı ilaç kullanılmalı. Birden fazla sorununuz olabilir.
Test yaptirmam imkansiz gibi bisey koyde oldugum icin video atarim ama kuşlar çok canlı bi durgunluk yok sadece cok yemelerine ragmen dişi kuşum kilo almıyor erkek daha iyi aslında erkek kuşum çok iyiydi dişi kuşum sürekli hastalanıyor onuda etkiliyor tabi ayırmayı denedim cok bağırıyorlar kafesin tellerini kemiriyorlar birlestirdim mecbur

dıskıyi beğenmedim, bence elinizdeki sulpha kullanılabilir
Kac gün kac damla vereyim patates vermistim dışkısına iyi gelir diye baska birde nane verdim sade yem dedikleri aspuru cogalttim yemde onun disinda aynı herşey kağıt kemirme huyları var kemirip atiyolar yeni başladı bu durum tüy dökümü de yeni bitti koku sadece mantardan mı olur

Kac gün kac damla vereyim patates vermistim dışkısına iyi gelir diye baska birde nane verdim sade yem dedikleri aspuru cogalttim yemde onun disinda aynı herşey kağıt kemirme huyları var kemirip atiyolar yeni başladı bu durum tüy dökümü de yeni bitti koku sadece mantardan mı olur

ilacın tam ismi nedir?

sulphamezathine sizi biliyor diye yukarıda konuşmuştuk adını ilacın unutuyorum kırmızı bi ilac mikostatin ve flagy de var elimde ama hangi oranda nasıl kullanmalıyım sizce

suluktan 8 damla yeterli. 3 gün kullanıp duruma göre hareket edersiniz, yazarsıniz

Thread 'Sulphamezathine Kullanımı' Sulphamezathine Kullanımı

Geri