Merhabalar iyi bayramlar herkese.. Bana lütfen yardımcı olun. Benim albino muhabbet kuşum var bağışıklığı çok düşük bir kuş sürekli hasta oluyor maalesef. Daha önce gaga mantarı oldu sonra kursak mantarı oldu. Tedavisini yaptık çok şükür. Ama şimdi de solunum problemiz çıktı. Burada veterinerlere soruyorum gösteriyorum ama bir şey bildikleri yok maalesef hep büyük baş hayvanlara baktıkları için. O yüzden biz de güvendiğimiz kuşçuya soruyoruz. Kuşu zaten oradan aldık. Daha öncede solunum sorunu yaşadık tık tık ses çıkarıyordu. Veteriner tavsiyesiyle şırınga içinde sıvı bir ilaç kullandık. İsmini tam hatırlayamıyorum ama fayda etmedi zaten sonra kuşçu toz sarı bir ilaç verdi onu kullandık. 2 gün iyi oluyorsa diğer gün yine o sesi çıkarıyor kuşum. Sadece kuşun bulunduğu odada tek camı açınca hasta oluyor o ses yeniden başlıyor. Perşembe ya da Cuma günü bit gördüm üzerinde çok tüy döküyor ve kaşınıyordu kuşçudan esneye uygulanan bir ilaç aldık ve kaşınması gitti.Bitlenmeden önce de bu ses sorunu arttı geceleri daha çıka çıkarıyordu ama şuan gece gündüz ama gecelerin daha sesli. Lütfen bana yardımcı olun.Mesajla buradaki veterinere sordum bayram sonu bakalım dedi. Bayram sonuna kadar kuşuma bir şey olur diye korkuyorum o yüzden buraya yazıyorum bana yardımcı olun. İlaç önerirseniz bulmaya çalışırım Bayram gerçi veterinerler açık olur mu bilmiyorum ama bulmaya çalışırım lütfen yardım edin kuşuma sesini atıyorum buraya gece de atacağım daha belli çıkar videoda. Bu şuan çektiğim video Streamable Video
Bir de gagası sürekli uzuyor normal biz uzuma değil kısa süre içinde baya uzuyor. Kuyruğu durmadan sürekli aşağı yukarı hareket ediyor.
Bir de gagası sürekli uzuyor normal biz uzuma değil kısa süre içinde baya uzuyor. Kuyruğu durmadan sürekli aşağı yukarı hareket ediyor.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: