Solunum zorluğu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hx12480
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hx12480

iyikus.com Üyesi
32 günlük sultan papağanım solunum zorluğu çekiyor.Elle beslerken nefes borusuna kaçtı biraz ve cereyana maruz kaldı.Ceterinere götürdüm iki ilaç ve vitamin verdi.Kanatlılardan anlayan bir veteriner.uzmanı değil.ciğerlerinin kötü durumda olduğunu söyledi.Eve gelince ılık suyla banyo yaptırdım.Çok az kendine geldi suan.Yem yemeye başlamış.Fakat dengede kalamaması ve hızlı nefes alıp vermesi geceyi çıkarabilir mi korkusu oluşturuyor.İshal olmus olabilir

Merhaba öncelikle geçmiş olsun kuşunuzun 30 saniyelik videosunu gorememiz mümkün mü? Kuşunuz için verilen iki ilacın ismi nedir ?
Elle beslenmeye sebep neydi anaçlar ile ilgilidir bir sorun mu var Yoksa anaçlara destek olmak için mi beslediniz?

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle geçmiş olsun kuşunuzun 30 saniyelik videosunu gorememiz mümkün mü? Kuşunuz için verilen iki ilacın ismi nedir ?
Elle beslenmeye sebep neydi anaçlar ile ilgilidir bir sorun mu var Yoksa anaçlara destek olmak için mi beklediniz ?
Yem kırmayı öğrenmiş biraz.Geç farkettim.Anaçlar yuvadan atmış o sebeple el beslemesi yaptım.Sağ ayağında güç kaybı var şuan.Parmağımı sol ayağı kavrıyor sağ ayağı kavramıyor.Düne göre kendine geldi.Veterinerin verdiği ilaçlar şırıngada.İsimlerini bilmiyorum.

Yem kırmayı öğrenmiş biraz.Geç farkettim.Anaçlar yuvadan atmış o sebeple el beslemesi yaptım.Sağ ayağında güç kaybı var şuan.Parmağımı sol ayağı kavrıyor sağ ayağı kavramıyor.Düne göre kendine geldi.Veterinerin verdiği ilaçlar şırıngada.İsimlerini bilmiyorum.
İlaçların adını öğrenme ihtimaliniz yok mudur?

Şuan iyi görünüyor ilaçların ismini öğrenmeye çalışın
Eğer yem kırıyor diyorsanız ayırın daldarı verin diğer yumurtalar yeni kuluçkadan mi? Eğer eski ise alabilirsiniz

Şuan iyi görünüyor ilaçların ismini öğrenmeye çalışın
Eğer yem kırıyor diyorsanız ayırın daldarı verin diğer yumurtalar yeni kuluçkadan mi? Eğer eski ise alabilirsiniz
Yeni yumurtalar diğerleri.Dişi yıprandığı için kuluçka yaptırmayacağım bir süre.Darı serpiştirip veriyorum.Tek onu yiyor.sağ ayağında güç kaybı var.Parmağımı kavramıyor.Yere koyduğumda kanadını açıyor sağa doğru.

Yeni yumurtalar diğerleri.Dişi yıprandığı için kuluçka yaptırmayacağım bir süre.Darı serpiştirip veriyorum.Tek onu yiyor.sağ ayağında güç kaybı var.Parmağımı kavramıyor.Yere koyduğumda kanadını açıyor sağa doğru.
Eczaneden devit 3 alıp Sabah akşam ağzına bir Damla damlatiniz faydası olacaktır takipte olunuz

35 günlük oldu.Su içmeye alıştıramadım.İçmiyor suyunu.Şırıngayka vermek zorunda kalıyorum.Gagasını suluğun ağzına getirip biraz daldırıyorum ama yinede içmeyi öğrenmedi.
içmeyi öğrenmesi gerekiyor kafasını iki parmağınınzin arasında tutun suluğa doğru götürün gagayi zorlayın biraz içmeyi öğrenecektir öğrenmesi gerek

Geri