Stres dışkı sulanmasına neden olur mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Merhaba. Kuşum aile ahalisine çok bağlı. Biz yanından gidince hep bağırıyor kafesin içinde bir oraya bir buraya koşuyor. birkaç gündür ev ahalisi yok ve birkaç gün daha olmayacak sadece biz kaldık. ben de derslerden dolayi vs. hep yanında duramıyorum. Ben yanından gidince bağırıyor ve dışkıları bozuluyor sulanıyor. Dışarı çıkarıyorum veya yanında duruyorum bu sefer düzeliyor. Maşallah hasta falan değil cereyanda kalma gibi bir durum da söz konusu değil ancak böyle yani istediğinin yapilmamasi sevdiklerinin yanından gitmesi dışkı değişikligine yol açar mı zararları var midir. Bu yeni olan bir şey değil hep vardı

Stres dahil birden çok etken kuşun dışkısını değiştirebilir. Sorunuzun cevabı kesin olmamakla birlikte stresten olmuş olabilir.
Teşekkürler. Dediğim gibi yıllardan beridir var bu durum. Dışarıya çıktığında dışkısı normal biz yanında durunca normal ama yanından gidersek bağırıyor bu durumda dışkıları bozuluyor eski konularımdada bu durumdan bahsetmiştim her yanından gittiğimizde yapmıyor ama özellikle öğlenleri bu durum biraz fazla oluyor. Hayırlısı bakalım teşekkürler.

Geri