45 TL bizim buradaki bir veterinerde..veterinerlerden temin edebilirsiniz. bu sene 60TL gibi bir fiyata satın almıştım veterinerden.
45 TL bizim buradaki bir veterinerde..veterinerlerden temin edebilirsiniz. bu sene 60TL gibi bir fiyata satın almıştım veterinerden.
kutusundaki firmanın basmış olduğu satış fiyatında 60tl yazıyordu. o yüzden sorgulamadım bende :/45 TL bizim buradaki bir veterinerde..
Ben biraz zor buldum ilacı hiçbir yerde yoktu eğer bulamazsanız aldığım yeri söyleyebilirim kargoyla gönderdiler bana ve 60 tlveterinerlerden temin edebilirsiniz. bu sene 60TL gibi bir fiyata satın almıştım veterinerden.
Kendimi kazıklanmış hissettim. İstanbul'dan mı aldınız?Ben 30 TL ye aldım daha birkaç ay önce.
Afyonkarahisardan. Size kargo masrafı da çıkmıştır ben kendim aldım veterinerden.Kendimi kazıklanmış hissettim. İstanbul'dan mı aldınız?
Yok kargoya para vermedim ben ama kendim almaya gidemedim çok uzaktı evimeAfyonkarahisardan. Size kargo masrafı da çıkmıştır ben kendim aldım veterinerden.
Oralarda bakmıştım hatta ecza depolarına bile sordum yok dediler en son aldığım yer TC numarası ile verdi o da başka yerden gettirdi.zirai ilaç satan yerler incelenmeli mutlaka. Güncel 35 tl fiyatı