Sulphamezathine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RlxUnv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RlxUnv

Yeni Üye
@Doğanay Y.
Kuşlar dışarıda sürekli kondukları bir yerde bir gün dışkılarını yemek değilde gagalarıyla toz haline getirmişler o zamandan sonra oradan bakteri kaptılar o günden beridir dışkıları pek iyi değil arada iyi arada etrafı yeşil yapıyorlar siz önceden konu açmışsınız o yüzden Sulphamezathine aldım şırınga ile ağızlarına 1 damla damlatacağım sormak istediğim soru şu ne kadar süre kullanmam lazım dışkıları tamamen iyi olana kadar mı

Merhaba, dışkılardan alınan bakteriler türlü türlü olabilir. Doğrudan bu ilaç tedavi etmeyebilir ancak önlem amaçlı kullanıldığını varsayarsak doğru kabul edilebilir. Uygun bir zamanınızda kuşlardan ve dışkılardan görsel ekler misiniz?

Oyla 0
Merhaba, dışkılardan alınan bakteriler türlü türlü olabilir. Doğrudan bu ilaç tedavi etmeyebilir ancak önlem amaçlı kullanıldığını varsayarsak doğru kabul edilebilir. Uygun bir zamanınızda kuşlardan ve dışkılardan görsel ekler misiniz?
Siz cevaplandıktan sonra Yeni peçete koydum şu an böyle ancak geceleri etrafı yeşilimsi oluyor ilaç olarakta bu ikisini aldım Baytril ne olur ne olmaz bulunsun diye aldım

Ekli dosyalar

• 51138E84-3E00-421F-9873-C4AEDF43EFE0.jpeg
    51138E84-3E00-421F-9873-C4AEDF43EFE0.jpeg
    262.7 KB · Görüntüleme: 17
  • 4A9D8EB3-6AEF-4B01-997E-9F1BE5C3FD2B.jpeg
    4A9D8EB3-6AEF-4B01-997E-9F1BE5C3FD2B.jpeg
    314.4 KB · Görüntüleme: 16
Oyla 0
dışkılar iyi görünüyor. İlaca başlandı ise 3 gün kullanıp bırakınız.

Oyla 0
Evet dediğiniz gibi de verilebilir. Birde suyuna 8 damla şeklinde de koyabilirsiniz.

Oyla 0
5 gune tamamlayip bitiriniz. Dışkılar temizdi, hala temiz sayilir

Oyla 0
Geri