Sultan papağanı dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatoş

iyikus.com Üyesi
Kuşum tüylerini döküyor avisol-b kullanıyorum dışkısı bana ishali var gibi geldi.Bir bakabilir misiniz?32D37FDD-023A-4FFD-9FAB-718A275E3BB2.jpeg

İshali evet biraz var ancak başka sorunları da olabilir. Tabanı değiştirip, beyaz havlu kağıt koyar mısınız?

Oyla 0

Fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.

Oyla 0
Dışkılar tedavi gerektiği sinyali veriyor. Veterinere danışmanızı öneririm.

Oyla 0
Yeşil boyama risk grubu dışkı örneklerinde oluyor. Veterinere danışmanız gerekli.
Bakteriyel kaynaklı salmonella, ecoli, koksidiyoz gibi rahatsızlıklarda sık rastlanan bir dışkı modeli ancak net anlaşılması için tahliller gerekir. Görsel olarak uygun görünüyor bu saydıklarıma

Oyla 0
Yeşil boyama risk grubu dışkı örneklerinde oluyor. Veterinere danışmanız gerekli.
Bakteriyel kaynaklı salmonella, ecoli, koksidiyoz gibi rahatsızlıklarda sık rastlanan bir dışkı modeli ancak net anlaşılması için tahliller gerekir. Görsel olarak uygun görünüyor bu saydıklarıma
tamam veterinere danışacağım, peki bu hastalıklar insanlara geçebilir mi?

Oyla 0
Ufak riski var ancak kolay geçmiyor. İyi dezenfekte edin kafesleri ve kuşu öpmek, diskiya doğrudan temas saglamayiniz.

Oyla 0
Veterinerlerden ya da zirai ilaç satan yerlerden temin edebileceğiniz ilaçlar var. Onları kullanmanız gerekir. Tam teşhis için veterinere danışıp, kontrollü gitmenizi öneririm.

Oyla 0
Veterinere götürdüm bugün ancak pek bilgi sahibi değildi kuşlar konusunda sanırım. kuşun keyfi yerinde falan dedi ağzına antibiyotik damlatacaktı tutamayacağımız için sonra vazgeçti. b ile başlayan bir ilaç çekti enjektör ile, vitaminmiş sanırım suyuna koyarsınız bir damla dedi ilacın adı da aklımda değil sizce bu yeterli olur mu ?

Oyla 0
Veterinere götürdüm bugün ancak pek bilgi sahibi değildi kuşlar konusunda sanırım. kuşun keyfi yerinde falan dedi ağzına antibiyotik damlatacaktı tutamayacağımız için sonra vazgeçti. b ile başlayan bir ilaç çekti enjektör ile, vitaminmiş sanırım suyuna koyarsınız bir damla dedi ilacın adı da aklımda değil sizce bu yeterli olur mu ?
ilaç baytirilmiş sizce kullanmalı mıyım? Acil cevap verebilir misiniz?

Oyla 0
Geri