Sultan papağanı dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatoş

iyikus.com Üyesi
Kuşum tüylerini döküyor avisol-b kullanıyorum dışkısı bana ishali var gibi geldi.Bir bakabilir misiniz?32D37FDD-023A-4FFD-9FAB-718A275E3BB2.jpeg

Banada vermişti zamanında bi veteriner baytrili zaten bütün veterinerler baytrilden başka ilaç bilmiyolar..

Oyla 0
Daha çok solunum problemlerinde kullanılıyor o ilaç. Solunum probleminiz mi vardı hatırlayamadım :(
Diazyme eskisi kadar iyi bir ürün değil ancak alınabilir.

Ben böyle bir dışkıda sulphamazethine kullanırdım sanırım.

Oyla 0
Daha çok solunum problemlerinde kullanılıyor o ilaç. Solunum probleminiz mi vardı hatırlayamadım :(
Diazyme eskisi kadar iyi bir ürün değil ancak alınabilir.

Ben böyle bir dışkıda sulphamazethine kullanırdım sanırım.
hayır solunum problemimiz yok dışkı sadece. Peki ne yapmalıyım şimdi ? baytrili kullanmayıp yarın tekrar mı gideyim ben biraz araştırdım bu ilacı çok etkili olduğu falan yazıyor yanlış dozda öldürebilirmiş bile hatta o yüzden çok kararsız kaldım.

Oyla 0
Aslında bu ilacın kötü bir ünü var lakin bahsedildiği kadar ölümcül değil. Sadece her ilaçta olduğu gibi dikkatli kullanmak gerekiyor.
Baytril solunum yolları ve bakteri tabanlı hastalıklarda tercih edilen ilk ilaçlardan. Önerdiği dozajda kullanımını gerçekleştiriniz.

Oyla 0
Aslında bu ilacın kötü bir ünü var lakin bahsedildiği kadar ölümcül değil. Sadece her ilaçta olduğu gibi dikkatli kullanmak gerekiyor.
Baytril solunum yolları ve bakteri tabanlı hastalıklarda tercih edilen ilk ilaçlardan. Önerdiği dozajda kullanımını gerçekleştiriniz.
genelde büyük baş hayvanlar için kullanılıyormuş kuşta kötü bir etki yaratmasın?

Oyla 0
Kuşlar için özel pek ilaç yok ne yazık ki. Ağırlıklarına göre dozaj ayarlıyoruz bu nedenle.

Oyla 0
İyi gelir mi sizce kuşuma baytril yoksa yarın gidip diazyeme ya da başka bir ilaç mı sorayım ?

Oyla 0
Diazyme ilaç değil probiyotik. İlaç kullanımı sonrası 2-3 gün peş peşe kullanmanız gerekiyor. Bence işe yarayacak ilaç

Oyla 0
Diazyme ilaç değil probiyotik. İlaç kullanımı sonrası 2-3 gün peş peşe kullanmanız gerekiyor. Bence işe yarayacak ilaç
hayır diazyeme ya da başka bir ilaç mı sorayım demiştim probiyotik olduğunu araştırdım. Yazdığınızı tam anlayamadım kusura bakmayın baytrili mi 2-3 gün kullanayım, baytril için mi işe yarayacak dediniz?

Oyla 0
Ne kadar kullanılacağını söylemedi mi veteriner? Dışkıyı çok hatırlamıyorum ama çok halsiz kusuyordu bunlara iyi geldi. Yarım suluk 3 damla kullanmıştım galiba. 7 gün kullanmiştım. Şuan halsizlik varsa 3. 4. günde etki ediyor. Ama kullanılabilir mi bilmiyorum maalesef.

Oyla 0
Ne kadar kullanılacağını söylemedi mi veteriner? Dışkıyı çok hatırlamıyorum ama çok halsiz kusuyordu bunlara iyi geldi. Yarım suluk 3 damla kullanmıştım galiba. 7 gün kullanmiştım. Şuan halsizlik varsa 3. 4. günde etki ediyor. Ama kullanılabilir mi bilmiyorum maalesef.
veteriner stajyerdi diğeri orda değildi o yüzden tam emin olamadım kullanmak için. bir damla damlatın 3 gün dedi ama ne kadar suya olacağını söylemedi ve kusma halsizlik problemi de yok sadece yeşil dışkı için ağır buldum ilacı araştırdığım kadarıyla.

Oyla 0
Baytril kullanılabilir 5-7 gün arası. Probiyotik için söyledim 2-3 günü. Probiyotik olarak röhnfried entrobac ya da deli nature flora + tavsiye ederim ben.

Oyla 0
Baytril kullanılabilir 5-7 gün arası. Probiyotik için söyledim 2-3 günü. Probiyotik olarak röhnfried entrobac ya da deli nature flora + tavsiye ederim ben.
Enjektöre çekmişti baytrili biraz enjektörde bozulur mu peki nasıl saklamam gerekiyor ? suluğu tamamen doldurup bir damla mı ekliyim ilacı yarım suluk mu yoksa ? Yarın tekrar gideceğim veterinere söylediğiniz probiyotikleri soracağım. Çok teşekkürler

Oyla 0
bir de bu durumu yem değişikliğinden olabilir mi gold wings parakeets yemine geçmiştim ama bir ay oldu ama

Oyla 0
Enjektöre çekmişti baytrili biraz enjektörde bozulur mu peki nasıl saklamam gerekiyor ? suluğu tamamen doldurup bir damla mı ekliyim ilacı yarım suluk mu yoksa ? Yarın tekrar gideceğim veterinere söylediğiniz probiyotikleri soracağım. Çok teşekkürler
Benim kullandığım şekilde yapabilirsiniz. İlacı buzdolabina koyun isterseniz kalorifer yani vs bozulabilir. Veterinerlerin bizim burda söylediğimiz probiyotikleri bileceklerini sanmıyorum. O konuda bu siteye güvenebilirsiniz.

Oyla 0
Geri