sizde de mi dışkısı yeşil boyama şeklinde oldu diye vermişti ve nasıl kullanmıştınız?Banada vermişti zamanında bi veteriner baytrili zaten bütün veterinerler baytrilden başka ilaç bilmiyolar..
hayır solunum problemimiz yok dışkı sadece. Peki ne yapmalıyım şimdi ? baytrili kullanmayıp yarın tekrar mı gideyim ben biraz araştırdım bu ilacı çok etkili olduğu falan yazıyor yanlış dozda öldürebilirmiş bile hatta o yüzden çok kararsız kaldım.Daha çok solunum problemlerinde kullanılıyor o ilaç. Solunum probleminiz mi vardı hatırlayamadım
Diazyme eskisi kadar iyi bir ürün değil ancak alınabilir.
Ben böyle bir dışkıda sulphamazethine kullanırdım sanırım.
genelde büyük baş hayvanlar için kullanılıyormuş kuşta kötü bir etki yaratmasın?Aslında bu ilacın kötü bir ünü var lakin bahsedildiği kadar ölümcül değil. Sadece her ilaçta olduğu gibi dikkatli kullanmak gerekiyor.
Baytril solunum yolları ve bakteri tabanlı hastalıklarda tercih edilen ilk ilaçlardan. Önerdiği dozajda kullanımını gerçekleştiriniz.
İyi gelir mi sizce kuşuma baytril yoksa yarın gidip diazyeme ya da başka bir ilaç mı sorayım ?Aslında bu ilacın kötü bir ünü var lakin bahsedildiği kadar ölümcül değil. Sadece her ilaçta olduğu gibi dikkatli kullanmak gerekiyor.
Baytril solunum yolları ve bakteri tabanlı hastalıklarda tercih edilen ilk ilaçlardan. Önerdiği dozajda kullanımını gerçekleştiriniz.
peki kullanacak olursam bir suluğa bir damla yeter mi sizce ?Kuşlar için özel pek ilaç yok ne yazık ki. Ağırlıklarına göre dozaj ayarlıyoruz bu nedenle.
hayır diazyeme ya da başka bir ilaç mı sorayım demiştim probiyotik olduğunu araştırdım. Yazdığınızı tam anlayamadım kusura bakmayın baytrili mi 2-3 gün kullanayım, baytril için mi işe yarayacak dediniz?Diazyme ilaç değil probiyotik. İlaç kullanımı sonrası 2-3 gün peş peşe kullanmanız gerekiyor. Bence işe yarayacak ilaç
veteriner stajyerdi diğeri orda değildi o yüzden tam emin olamadım kullanmak için. bir damla damlatın 3 gün dedi ama ne kadar suya olacağını söylemedi ve kusma halsizlik problemi de yok sadece yeşil dışkı için ağır buldum ilacı araştırdığım kadarıyla.Ne kadar kullanılacağını söylemedi mi veteriner? Dışkıyı çok hatırlamıyorum ama çok halsiz kusuyordu bunlara iyi geldi. Yarım suluk 3 damla kullanmıştım galiba. 7 gün kullanmiştım. Şuan halsizlik varsa 3. 4. günde etki ediyor. Ama kullanılabilir mi bilmiyorum maalesef.
Enjektöre çekmişti baytrili biraz enjektörde bozulur mu peki nasıl saklamam gerekiyor ? suluğu tamamen doldurup bir damla mı ekliyim ilacı yarım suluk mu yoksa ? Yarın tekrar gideceğim veterinere söylediğiniz probiyotikleri soracağım. Çok teşekkürlerBaytril kullanılabilir 5-7 gün arası. Probiyotik için söyledim 2-3 günü. Probiyotik olarak röhnfried entrobac ya da deli nature flora + tavsiye ederim ben.
Benim kullandığım şekilde yapabilirsiniz. İlacı buzdolabina koyun isterseniz kalorifer yani vs bozulabilir. Veterinerlerin bizim burda söylediğimiz probiyotikleri bileceklerini sanmıyorum. O konuda bu siteye güvenebilirsiniz.Enjektöre çekmişti baytrili biraz enjektörde bozulur mu peki nasıl saklamam gerekiyor ? suluğu tamamen doldurup bir damla mı ekliyim ilacı yarım suluk mu yoksa ? Yarın tekrar gideceğim veterinere söylediğiniz probiyotikleri soracağım. Çok teşekkürler
Şu an bende de aynı durum var leke bırakıyo dışkı. Biraz daha beklicem halsizliği geçmezse dışkılarını toplayıp izmire yollicam tahlil için.bir de bu durumu yem değişikliğinden olabilir mi gold wings parakeets yemine geçmiştim ama bir ay oldu ama
Buralarda da tahlil yapılmadığını söyledi o yüzden boş yere dışkılarını da götürdümŞu an bende de aynı durum var leke bırakıyo dışkı. Biraz daha beklicem halsizliği geçmezse dışkılarını toplayıp izmire yollicam tahlil için.