Sultan papağanı eş olma durumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boşver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boşver

iyikus.com Üyesi
Merhaba benim bir sultan papağanım var ve ona uzun zaman eş aradım ve sonunda buldum bitane erkek getirdim getirdiğim erkeğin dişisi yumurtlarken ölmüştü kuş ama kızgın bende işte kuşumun hemen yanına koydum getirir getirmez ilk kavga falan ettiler ama şimdi çok deil artık mesela aynı folluğa falan giriyorlar daha hiç çiftleştiklerini görmedim zaten daha 2.haftaları falan daha erken diye biliyorum sorum şu ben aldığım kuşu direk kuşumun yanına koyarak hatamı yaptım ve bunlar eş olurmu acaba bi bilgi verebilirmisiniz bide kuşları kızgınlaştıracak uygun fiyatlı vitamin markası önerirseniz çok sevinirim

Merhaba, doğrudan birleştirmek her zaman hatadır. Bu nedenle ilerleyen günlerde muhtemel kavgalar ve geçimsizlikler yaşanacaktır. Ayrıca yeni gelen kuşun karakterini bilmediğiniz için süreçte gözlemleyecekleriniz size farklı yorumlar yapmanıza neden olabilir ama bu kuşun normali de olabilir.

Bu aşamadan sonra ayırma yapılacaksa eğer tüm kafesler ve aksersuarlar öncelikle dezenfekte edilmeli. Birleştirdiğiniz için şiddetli kavga ve hasta görünüm yoksa kalabilir.

Geri