sultan papagani hasta

Esmanur M.

iyikus.com Üyesi
merhaba kusum hastaydi ayaklarına basamiyodu veterinere goturduk vazelin ve batikon surun dediler yaptık siringa ile özel ilac hazirladilar suyuna koyun dediler ilk gün suyundan icti fakar son 2 gündür ilacli suyuna bakmıyor bile ağzına siringa ile normal su vermeye calisiyorum tukuruyo icmiyo yemek de yememeye basladi ne yapmalıyım

Geçmiş olsun. Verilen ürünün ismini öğrenebilir misiniz? Yem yemeyi kesti ise bu aşamada elle besleme aparati ile besleme yapmalısınız. Dal dari, yulaf gibi sevdiği tohumlar servis edilebilir

Geçmiş olsun. Verilen ürünün ismini öğrenebilir misiniz? Yem yemeyi kesti ise bu aşamada elle besleme aparati ile besleme yapmalısınız. Dal dari, yulaf gibi sevdiği tohumlar servis edilebilir

iletisime gecme sansim yok ama multivitamin ve antibiyotik koyduğunu soylemisti, daldari sevmiyor yemek yemeyi tam olarak kesmedi ama cok az yiyor ve ek besin yemiyo yumurta vs. acaba ilactan dolayı mi su icmiyor ben sulugu elimde tutmama rağmen icerdi simdihic yok (kursak iltihabı olabilir mi demistim ama kusmuyo demistim onlarda netbirsey soylemediler kusum gencolmasina rağmen 6 7 yasinda dediler.. sanmiyorum o kadar yasli oldugunu

Son düzenleme:
Yani hastalıklar kuş bünyesine göre farklı görünürlükte olabiliyor. Eğer kursak enfeksiyonu şüpheniz varsa eczaneden mikostatin, triflucan gibi ilaçlar temin edip en az 3 gün kullanmalısınız. Suyu mümkünse 8 saatte bir ya da günde 2 kez en az tazelemelisiniz. Ağızdan bir damla şeklinde de verilebilir.
Yaş için görsel görmem lazım ancak belirli bir yaştan sonra -4- anlamak zor oluyor.

Geri