RabiaNurcan
iyikus.com Üyesi
Sultan papağanı için aşırı da pahalı olmayan yem ve vitamin önerisi yapabilir misiniz?
Yok artık değmez bence o kadarına ama şuanki fiyat için düşünülebilir..düşürmüşlerdir o halde. Bu bahsettiğim fiyat konuşuluyordu facebook üzerinde
Bizim mubişlere de verilebilir değil mi yani? Düşünüyorum da ben.Bende şaşırdım 80'i görünce Yarım kilosu 20 imiş. İçeriği oldukça iyi görünüyor. Çekirdek oranıda oldukça düşük
Bizim mubişlere de verilebilir değil mi yani? Düşünüyorum da ben.
Aspiri ayıklamaktan kolaydır bence Hatta bazı muhabbet kuşları kırabiliyor diye biliyorum.Çekirdek olmasaydı belki Kim uğraşıcak çekirdek ayıklamayla
düşürmüşlerdir o halde. Bu bahsettiğim fiyat konuşuluyordu facebook üzerinde
Eylul ayı gibi aspurun çuvalı 190 liraydı dün sorduğumda 260 TL olmuş. Enflasyon herşeyi vuruyor maalesef.İnsan böyle fiyatlar görünce tarlaya yem dikesi geliyor. 10-15 tl satılan darının kilosu 2,5 tl idi 2018 de. Böyle bir atlama olamaz
İnsan böyle fiyatlar görünce tarlaya yem dikesi geliyor. 10-15 tl satılan darının kilosu 2,5 tl idi 2018 de. Böyle bir atlama olamaz
Hocam senin yaş kemale ermiş. Genelde insanımızın belirli yaştan sonraki genelgeçer fikri böyle oluyor ben dahilNeden olmasın tarım işi bereketli bir iş.. Bir tane tohumdan bir salkım tohum elde ediyorsun Aslında gidiceksin memleketine tarımla hayvancılıkla uğraşıcaksın en güzeli
Hocam senin yaş kemale ermiş. Genelde insanımızın belirli yaştan sonraki genelgeçer fikri böyle oluyor ben dahil
Ek kendi sebzeni hem doğal. Şimdikiler hep ilaç. Bi tane de inek olsa sütün kaymağın yoğurdun diye devam eder bu cümleAynen öyle Ya işte memlekette bir sürü tarla bahçe var eken biçen yok boş boş duruyor öyle. Aslında yapılmayacak işler değil
Ek kendi sebzeni hem doğal. Şimdikiler hep ilaç. Bi tane de inek olsa sütün kaymağın yoğurdun diye devam eder bu cümle
Komşu olalım takas yaparız para da yokYok ben daha çok tavukçuluk düşünüyorum
Komşu olalım takas yaparız para da yok
Ben bu yemi kullanıyorum, soran arkadaşa da önermiştim böyle görselleriyle göstermek daha iyi oldu sağ olun. Gerçekten çok güzel bir yem ve çok güzel kokuyor kuşum bayılarak yiyor.Daha önceden gördüğüm ve kullananların çok beğenisi toplayan bir sultan papağanı yemini göstermek istiyorum.Forumdan kullanan bir arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım o da eğer bu mesajı görürse izlenimlerini paylaşırsa çok iyi olur.Çok tanıdık bir yer yapıyor bu yemi,daldarı.net ve ben içerik olarak hiç böyle bir yem görmemiştim.Hatta ben muhabbet kuşuma almayı bile düşünmüştüm bir ara.Hadi gelin yeme bir göz atalım.
İçerik olarak şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 12999
Yemin görüntüsü ise şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 13000
Ekli dosyayı görüntüle 13002
Sizlerinde dediği gibi çekirdekler ayıklanabilir..
Bu yemin Youtube’da da videosu çekilmişti onu da ekleyeyim;
NOT:Bilgi amaçlı paylaşılmıştır,denemediğim için tavsiye etmiyorum.
Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum,sizce nasıl?
Teşekkür ederin izlenimlerinizi paylaştığınız için,en yakın zamanda denemek istiyorum bende..Ben bu yemi kullanıyorum, soran arkadaşa da önermiştim böyle görselleriyle göstermek daha iyi oldu sağ olun. Gerçekten çok güzel bir yem ve çok güzel kokuyor kuşum bayılarak yiyor.