Sultan papağanı için tavsiye istiyorum

RabiaNurcan

iyikus.com Üyesi
Sultan papağanı için aşırı da pahalı olmayan yem ve vitamin önerisi yapabilir misiniz?

İnsan böyle fiyatlar görünce tarlaya yem dikesi geliyor. 10-15 tl satılan darının kilosu 2,5 tl idi 2018 de. Böyle bir atlama olamaz :D

Neden olmasın tarım işi bereketli bir iş.. Bir tane tohumdan bir salkım tohum elde ediyorsun :) Aslında gidiceksin memleketine tarımla hayvancılıkla uğraşıcaksın en güzeli :unsure:

Oyla 0
Neden olmasın tarım işi bereketli bir iş.. Bir tane tohumdan bir salkım tohum elde ediyorsun :) Aslında gidiceksin memleketine tarımla hayvancılıkla uğraşıcaksın en güzeli :unsure:
Hocam senin yaş kemale ermiş. Genelde insanımızın belirli yaştan sonraki genelgeçer fikri böyle oluyor ben dahil :)

Oyla 0
Gold wings ve dal dari kullaniyorum 4 yildir besliyorum sultan papagani ek olarak marol havuc bazi kendi yedigimiz yemeklerden bile yiyor aslinda

Oyla 0
Daha önceden gördüğüm ve kullananların çok beğenisi toplayan bir sultan papağanı yemini göstermek istiyorum.Forumdan kullanan bir arkadaşımız daha vardı ismini hatırlayamadım o da eğer bu mesajı görürse izlenimlerini paylaşırsa çok iyi olur.Çok tanıdık bir yer yapıyor bu yemi,daldarı.net:p ve ben içerik olarak hiç böyle bir yem görmemiştim.Hatta ben muhabbet kuşuma almayı bile düşünmüştüm bir ara.Hadi gelin yeme bir göz atalım.

İçerik olarak şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 12999

Yemin görüntüsü ise şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 13000
Ekli dosyayı görüntüle 13002

Sizlerinde dediği gibi çekirdekler ayıklanabilir..

Bu yemin Youtube’da da videosu çekilmişti onu da ekleyeyim;

NOT:Bilgi amaçlı paylaşılmıştır,denemediğim için tavsiye etmiyorum.

Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum,sizce nasıl?
Ben bu yemi kullanıyorum, soran arkadaşa da önermiştim böyle görselleriyle göstermek daha iyi oldu sağ olun. Gerçekten çok güzel bir yem ve çok güzel kokuyor kuşum bayılarak yiyor.

Oyla 0
Ben bu yemi kullanıyorum, soran arkadaşa da önermiştim böyle görselleriyle göstermek daha iyi oldu sağ olun. Gerçekten çok güzel bir yem ve çok güzel kokuyor kuşum bayılarak yiyor.
Teşekkür ederin izlenimlerinizi paylaştığınız için,en yakın zamanda denemek istiyorum bende..

Oyla 0
Geri