Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben sultan papağanımın kafesine hem oyuncak bir de banyolu almak istiyorum oyuncak olarak neler almalıyım ve banyolu nasıl olmalı önerirseniz sevinirim
Merhaba, forum sitemize hoş geldiniz. Banyoluk kuşun rahat edebileceği ebatlarda olmalıdır. Normal boyutların dışında daha iri kuşlar için büyük kuş banyolukları mevcut. Naçizane tavsiyem kafes tabanına ya da serbest dolaştığında kafes yakınına geniş ama derinliği ayak boyunu geçmeyen su kabı koymanız (ben bunun için büyük bir saksının altlığını kullanıyorum). Oyuncak önerim ise halatları ve sallanmayı sevdikleri için farklı kıvrımlara sahip halatlarla bir bölge yapılabilir. Örnek bir kaç oyuncak;
Koyu renk kaplardan korkuyor da olabilir.Şeffaf kapla deneyebilisiniz.Oyuncaklardan da bir süre korkacaktır ama alışınca güzel oluor.Bunları kendiniz de yapabilirsiniz.Ben muhabbetlere bile yapmıştım