Sultan papağanı karında şişlik

Karaciğer davul gibi olmuş. Kum saati görüntüsü gibi olması lazım kalp ve alt bölge şeklinin, sağlıklı kuşta öyle olur. Sizin kuşta kum saati görüntüsü yok maalesef. Organ büyümesi mevcut. Kuşunuz haliyle zor nefes de alır,hava kesesine baskı yapar. Dışkılar da zaten karaciğer dışkısı. Ürat yani beyaz kısmın yeşil veya sarı olması karaciğer dışkısıdır.
Enzim içerikli probiyotik ve de karaciğer koruma almanızı öneririm. Kuşun ayaklarında yaralar var mı peki? O şişlik yumuşak ise sıvı birikmesi de olabilir. Ultrasonografi imkanı bulursanız muayene ettirin yeniden derim ben.
Karaciğer hastalığında sıvı birikimi olabiliyor.
Selçuk bey ve diğer hocalar da uygun görürse Powermax Powerchol almanızı öneririm,karaciğer takviyesi (ilaç değil).
Bu büyüme ölümcül bir risk taşıyor mu, ölebilir mi dayanır mı çok mu acı çekiyor inanın çok üzülüyorum 7 yıldır benim en güzel arkadaşım yüreğim dayanmıyor

Bu büyüme ölümcül bir risk taşıyor mu, ölebilir mi dayanır mı çok mu acı çekiyor inanın çok üzülüyorum 7 yıldır benim en güzel arkadaşım yüreğim dayanmıyor
Eğer o şişlik lipom yani yağ bezesi ise lipomlar iyi huylu tümörlerdir. Kilo vermeye bağlı kaybolurlar. Ama kötü hüylü tümör veyahut kist ise,durum farklılaşır. Eğer sıvı birikmesi varsa bu da iyi değil.
Bursa vetorka iyi bir klinik diye biliyorum. İyi bir yere gitmişsiniz zaten. Başka şehirlerdeki kanatlı hekimleri ile de iletişime geçmenizi uzaktan destek almanızı öneririm.
Duru veteriner kliniği (Eskişehir),
Öz-Vet (İzmir)
Mesela.

Eğer o şişlik lipom yani yağ bezesi ise lipomlar iyi huylu tümörlerdir. Kilo vermeye bağlı kaybolurlar. Ama kötü hüylü tümör veyahut kist ise,durum farklılaşır. Eğer sıvı birikmesi varsa bu da iyi değil.
Bursa vetorka iyi bir klinik diye biliyorum. İyi bir yere gitmişsiniz zaten. Başka şehirlerdeki kanatlı hekimleri ile de iletişime geçmenizi uzaktan destek almanızı öneririm.
Duru veteriner kliniği (Eskişehir),
Öz-Vet (İzmir)
Mesela.
Teşekkür ederim

Merhaba, tavsiye ettiğiniz ürünü aldım fakat satıcıdan kullanım bilgisi dönüşü alamıyorum. 100 ml suluğa me kadar ve ne sıklıkla kullanmamı önerirsiniz ?

Attığınız linkte yazıyor aslında1 litre suya 2 kapak (10ml ) diyor. Yani kullandığınız suluk 100ml standart bir suluksa 1ml kullanmanız yeterli olacaktır. Ama hocalarımız başka bir ölçü önerebilir belki.

Merhaba, tavsiye ettiğiniz ürünü aldım fakat satıcıdan kullanım bilgisi dönüşü alamıyorum. 100 ml suluğa me kadar ve ne sıklıkla kullanmamı önerirsiniz ?
50 ml suya hazırlayın,zaten 100 ml içemezler ürün israf olmasın yani.
50 ml içme suyuna 10 damla katabilirsiniz.
25 ml suya da hazırlayabilirsiniz 25 ml suya 5 damla. Haftada 2 kez düzenli veriniz.

Geri