Sultan papağanı konuşması

Fatmaguler

iyikus.com Üyesi
Merhaba, papaganimiz ortalama 5 aylık falan. Ne zaman konuşmaya başlar? Galiba erkek. Ötmesi arada dişi gibi tek ton olsa da bazen melodik şekilde ötüyor. Konuşturmaya ne zaman alıştırmalıyım?

Son düzenleme:
Merhaba, papaganimiz ortalama 5 aylık falan. Ne zaman konuşmaya başlar? Galiba erkek. Ötmesi arada dışı gibi tek ton olsa da bazen melodik şekilde ötüyor. Konuşturmaya ne zaman alıştırmalıyım?
Şimdiden başlayabilirsiniz benim sultan papağanım 4-5 aylıkken konuşmaya başlamıştı internetten melodiler Ya da papağan konuşması açsam da annemden öğrendi kelimeleri bazı cümleleri evde sadece annemden öğreniyor , sizde de böyle bir durum var mı gözlemleyin sürekli öğretmek istediğiniz kelimeleri tekrar edin ıslık çalın belli bir süre sonra öğrenecektir diye düşünüyorum

Şimdiden başlayabilirsiniz benim sultan papağanım 4-5 aylıkken konuşmaya başlamıştı internetten melodiler Ya da papağan konuşması açsam da annemden öğrendi kelimeleri bazı cümleleri evde sadece annemden öğreniyor , sizde de böyle bir durum var mı gözlemleyin sürekli öğretmek istediğiniz kelimeleri tekrar edin ıslık çalın belli bir süre sonra öğrenecektir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim. Yapıyoruz aslında söylediklerinizi ama henüz konuşmuyor 😄 bakalım belki ileride 😄

Bu öyle bir süreçki daima sohbet, tekrar halinde olmanız lazım. Özellikle önemli kritik dönemi olmasa da bu ayları, öğrenmeye en açık olduğu dönemleri. Bir de her kuş konuşma taklit etmiyor.

Geri