Son yumurta 27 Nisan da geldi yaklaşık son yumurta dolu olsaydı yaklaşık 7gun civarında çıkacaktıYavru cikmasina kac gün var acaba?
Son yumurta 27 Nisan da geldi yaklaşık son yumurta dolu olsaydı yaklaşık 7gun civarında çıkacaktıYavru cikmasina kac gün var acaba?
Emin misiniz boş olduğuna? İlk yavru çıktı değil mi?Yumurta ya baktık 5 i de boş yani 7 de 1 dolu çıktı ?.Sımdi o boş yumurtalar kalsın mi yoksa alayım mı alırsam tekrar yumurta yapmak isterler mi ne dersiniz
Evet ilk yavru çıktı 3 Mayıs'taEmin misiniz boş olduğuna? İlk yavru çıktı değil mi?
Tmm teşekkür ederimBoş olan yumurtaları iki partide günaşırı altından alın. Tek yavruyu beslemeye odaklansınlar.
Hayırlı günler dişi sultan papağanımin dışkısı bebeklerin ishal kokusunu andırıyor ve kokusu çok ne yapmalıyım kötümü sizce neden böyle olmuş olabilir.az önce çektim bu resimleriBoş olan yumurtaları iki partide günaşırı altından alın. Tek yavruyu beslemeye odaklansınlar.
Koksidyoz nedir ? Şuan gelecek yumurta yok 1 tane yavru var ona bakıyorlarKötü görünüyor. Elinizde koksidyoz için bir ürün var mı? Kuluçka süreci sonra ermiş ise kullaniniz
Tmm sağolunOda değişimi fark yaratmayabilir. Ancak görmemesi daha sağlıklı olur
İnşallah benim de temennim sağ salim büyütebilmek ??rica ederim. Bu arada maşallah çok tatlı bebek
Umarım sağ salim süreci tamamlar. Dişi gibi görünüyor şimdiden
Çok teşekkür ederimRöhnfried CropMilk yahut Versele Laga A-21 kalitelidir. Fiyat olarak Versele Laga daha uygun. 100 gram yeterli olur.
Bu konu hakkında sizin bilginize ihtiyacım var @Doğanay Y. Ve @MuratsaniYavruyu baba kafesin tabanında da yolmus mecbur hepten ayırmam gerek ama mama gelene kadar beklemeliyim.bugun sipariş ettiğim röhnfried ürünleri geldi.entrobac gervit w elektrolity sedachol ve BT amin fort bu sitede de duyduğum ve aldığım ürünler.kullanimi hakkında bana 1 haftalık program söylerseniz sevinirim daha verimli kullanmış olurum.ve bu arada dişi yumurta kaynatti birkaç güne gelir