Fucidin daha önce kendim kullanmadım ancak kullanılması sorun oluşturmayacaktır. Yine de geçici bir çözüm sağlar tedavi ederse de. Bakteriyel bir durum yahut mantarlarla bağlantılı. Doktorun önerdiği ilacı günü gününe kullanın öncelikle.
Evet troysd kullanıyorum düzenli olarak.Diğer kanadının altında da çıkınca bir korku sardı beni de o yüzdenFucidin daha önce kendim kullanmadım ancak kullanılması sorun oluşturmayacaktır. Yine de geçici bir çözüm sağlar tedavi ederse de. Bakteriyel bir durum yahut mantarlarla bağlantılı. Doktorun önerdiği ilacı günü gününe kullanın öncelikle.
Bir de youtubeda yüksek takipçili birine yazdım bana kurdeşen olabileceğini söyledi Fucidin H antibiyotik krem sürün dedi.
daha tedavi olarak ornitab Plus ezip 100 ml ilk suluğun yarısına karıştırmamı bunu 7 gün uygulamamı ve 4 in 1 min mix çay kaşığının ucu kadar probiyotik ve haftada 2 gün 5 damla Gerwit w vermemi söyledi bunu uygulamalı mıyım yoksa veterinerin mantar tedavisine devam mı etmeliyim bilemedim Ama 1 hafta geçmesine rağmen o sarı alanlarda küçülme yok biraz kuruma var o kadar. Siz Fucidin H antibiyotik krem önerir misiniz bu durumda.
evet zaten sonrasında size ilaçları temin edebilirim dedi ticari amaçta sanırım. Ama yine de size danışmak istedim sağolun.Herkes sallıyor birşey işteHangi süper zeka youtuber söyledi bunu? İkincisi ornitab ve 4 in bir mix ne alaka? Bu tarz ilaçların orjinal olup olmadığı bile şüpheli. Eğer bir antibiyotik kullanmak istiyorsanız orjinal veteriner ilaçlarını tercih edin. Fucidin yada teramisin gibi antibiyotikli kremler ise kullanılabilir ama işe yararmı bilemicem. Ciltte bakteriyel enfeksiyon varsa belki..
Derisinin bu halde olması normal mi peki biotin ve çinko takviyesine başlayacağım derisi ve tüy sağlığı için
evet zaten sonrasında size ilaçları temin edebilirim dedi ticari amaçta sanırım. Ama yine de size danışmak istedim sağolun.
Derisinin bu halde olması normal mi peki biotin ve çinko takviyesine başlayacağım derisi ve tüy sağlığı için
ense damlasını veteriner geçen hafta yaptı cuma kontrole gittiğimde tekrar soracağım aklımda. 3 4 ayda bir yaptırmam gerektiğini söyledi.Siz bu kuşa 3 doz ivermectin uygulatın yada kendiniz uygulayın sonuçları takip edelim. Ben akar sorunu olabileceğini düşünüyorum. 10 ar gün aralıklarla birer doz uygulıcaksınız..
ense damlasını veteriner geçen hafta yaptı cuma kontrole gittiğimde tekrar soracağım aklımda. 3 4 ayda bir yaptırmam gerektiğini söyledi.
tamam eczaneden alıyım o zaman ensesine 1 damla damlatıcam değil mi3-4 ayda bir yaptırmaya gerek yok. Kuşun sorunu çözücekmi bunu görmek gerek.
kulağının üstünde de mantarımsı kabuklar vardı kulakçubuğuyla krem sürerken çıktılar hep kalmadı oralarında
tamam eczaneden alıyım o zaman ensesine 1 damla damlatıcam değil mi
sadece 1 kere uygulandı 15 gün önceEnse damlası kaç doz uygulandı şimdi?
sadece 1 kere uygulandı 15 gün önce
kanadının altıda bu şekilde ilk haline göre küçülme var kurudu