Sultan papağanı tek gözü kapalı duruyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emreee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emreee

iyikus.com Üyesi
Genelde uyku halinde gibi hareketsiz olduğu zaman yapıyor tek gözünü kapatıyor ama isterse açabiliyor ve dışkısı katı beyaz daha 2 aylık yem kırma var gibi duruyorum ama genelde yem yiyor tam beceremiyor gibi düzenli vitamin veriyorum yeşillik veriyorum bugün elma verdim, yumurta verdim
Keyfide yerinde gibi bir sorun yok gibi ama neden yapıyor anlamadım

Son düzenleme:
Hayvan susuz kalıyor büyük ihtimalle. Suyuna elektrolit katatak verin. Elinizde yoksa gelene kadar : soda suyunun gazını iyice aldıktan sonra içine çok az şeker ve yarım suluk soda suyuna mercimek tanesi kadar epsom tuzu ( ingiliz tuzu diye de geçer ) katarak verin.

Hayvan susuz kalıyor büyük ihtimalle. Suyuna elektrolit katatak verin. Elinizde yoksa gelene kadar : soda suyunun gazını iyice aldıktan sonra içine çok az şeker ve yarım suluk soda suyuna mercimek tanesi kadar epsom tuzu ( ingiliz tuzu diye de geçer ) katarak verin.
Suyu var aslında hep elektrolit bugün koydum vitamin koyduğum için içmiyor olabilir mi suyuna bir gün vitamin bir gün normal su veriyorum bt forte var sedechol var gerwit w var elektrolit ile probiyotik var düzenli kullanıyorum bunları

yem karışımınız nasıl acaba? Görsel ekler misiniz veya marka ismi belirtir misiniz? Yavrular için ilk aylarda daha yumuşak tohum seçimi önemli oluyor.

İlk iş kapalı paket bir yeme yönelmek olmalı. Aspur, japon darısı oranı biraz arttırılmalı (en azından 4-6 aya kadar)

Geri