Çok ciddi bir kızarıklık yok gözünde. Benim tavsiyem bir iki gün steril göz damlası kullanın (gentagut olabilir), eğer geçmezse farklı bir sorun olma ihtimaline yoğunlaşırsınız.Tek gözü iyi öbür gözü kızarıkEkli dosyayı görüntüle 29256
TeşekkürlerÇok ciddi bir kızarıklık yok gözünde. Benim tavsiyem bir iki gün steril göz damlası kullanın (gentagut olabilir), eğer geçmezse farklı bir sorun olma ihtimaline yoğunlaşırsınız.
Elimde mevcut değil ama almaya calışırımTerramycin
Ve genta göz damlası kuşunuzun gözüne iyi gelecektir bu ilaçlar elinizde mevcut mu?
Sağlığı yerinde ama sadece bir gözü kızarmaya başladı öbür gözünde bir problem yok gibi ilaç değilde doğal şeyler kullanarak bir şey yapılabilirmi açacaÇok yetersiz bilgi vermişsiniz, konuyu biraz daha detaylandırıp kuşunuzun net bir fotoğrafını eklerseniz daha iyi olur.
göz sorunları biraz inatçı olabilir. Bu nedenle ilaç gerekli bana göreSağlığı yerinde ama sadece bir gözü kızarmaya başladı öbür gözünde bir problem yok gibi ilaç değilde doğal şeyler kullanarak bir şey yapılabilirmi açaca
Terramaycın krem olumu acabagöz sorunları biraz inatçı olabilir. Bu nedenle ilaç gerekli bana
Doğanay hocam bu kremi kast etmiş muhtemelenTerramaycın krem olumu acaba