Sultan papağanı turuncu dışkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cihad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan

cihad

iyikus.com Üyesi
İyi akşamlar sultan papağanımın bu sabah ağzının biraz açık kaldığını farkettim gün içinde gözlemlediğimde normaldi ancak son 2 3 saattir gözerini kısmaya ve ayakta dururken güçlük çekmeye başladığını farkettim aynı zamanda dışkısına baktığımda küçük ve turuncuydu kendi yemleri hariç hiçbirşey yemedi bu neden olabilir

Ayakta sabit dururken paylaştığım videodaki gibi sürekli yalpalıyor ve kendini düzeltmeye çalışıyor

Aktif olduğu zamanlarda bir videosunu daha çekip paylaşın. Attığınız videoda anormal birşey yok gibi.

Aktif olduğu zamanlarda bir videosunu daha çekip paylaşın. Attığınız videoda anormal birşey yoktu.
Aktif olduğu zamanda yakalayabilirsem paylaşacağım ancak normal şartlarda uyuyacağı zaman tek ayağını kaldırır kendini temizler öyle uyurdu şuan ise attığım videodaki gibi sürekli ayaklarının pozisyonlarını düzeltiyor ve tek ayak üstünde duramıyor

Tek dışkıyla olmaz 5-6 dışkı yapsın hepsini paylaşın. Kendi yemi dediğiniz ne? Kuş kaç aylık? Probiyotik kullanıyor musunuz?

Probiyotik düzenli olarak kullanıyorum kuş 6 yaşında yem ise güvendiğim biryerden alıyorum içine ekstradan beyaz darı ve bazen yulaf ekliyorum ayrıca kabak çekirdeği ve bizim yediğimiz meyvelerden bir miktar gün içinde yiyor

Geri