Kendini yoluyor. Kapalı papğan yemi veriyorum taze hergün suyuda taze hergün değişiyor. Vitaminise 2 damla resimdekinden 1 gün aralıklarla veriyorum vitamini. Dış parazit kullanmadım daha önce.Kendini yoluyor mu? Beslenme programını detaylı yazar mısınız vitamin falan veriyorsanız markası ve dozajı ile ne sıklıkla verdiğinizi belirtin.
Daha evvel dış parazit damlası yapıldı mı?
Kuşun güncel dışkılarını da paylaşın.
Kendini yoluyor mu? Beslenme programını detaylı yazar mısınız vitamin falan veriyorsanız markası ve dozajı ile ne sıklıkla verdiğinizi belirtin.
Daha evvel dış parazit damlası yapıldı mı?
Kuşun güncel dışkılarını da paylaşın.
Evet içindeki su her gün tazeleniyor yıkanıyor normal bir suluğa 2 damla atıyorumBt Amin Forteyi kaç ml suya kaç damla kattığınızı da sorayım?
Ayrıca suluk her gün yıkanıp içindeki su tazeleniyor mu?
Yok sadece vitamin olarak fotoğraftakini kullanıyorumKuşta parazit olabilir. Dış parazit damlası yaptırın.
Veterinere yaptırabilirsiniz veyahut veterinerden 4 damla falan enjektöre çektirip satın alabilirsiniz. Sonu mec-mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası alın. İvomec,zimec olabilir.
Kuşun ense tüyünü aralayıp derisine gelecek şekilde sadece 1 DAMLA damlatın. 15 gün sonra aynı şekilde 1 damla daha. Bitti. Geriye kalanı bir kaba koyup ağzını kapatıp serin yerde muhafaza edebilirsiniz.
Parazit damlası yapıldıktan sonra kuş birkaç saat veya gün,deli gibi kaşınabilir normaldir. Sonra geçiyor zaten. Etkisi için birkaç gün banyo yaptırmayın.
B vitaminini ise haftada 2 kez verin. Probiyotik, multivitamin,mineral takviyesi falan kullanmıyor musunuz?