Sultan papağanı yavrusu sindirim problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Huenny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Huenny

iyikus.com Üyesi
Merhabalar sultan papaganlarim kuluçkaya yatmadilar bende muhabbetleri altında yavruları çıkardım evde elle besleme ile büyütmeye çalışıyorum fakat 1 haftalık olduktan sonra 1 yavrumu kaybettim sindirim problemi yüzünden kursaği dolu bir şekilde yediklerini sindiremeden açlıktan öldü. Verdiğim mama versele laga a21. Bir damla da probiyotik damlatmistim verdiğim ilk mamaya. Başka da birşey vermedim. Şimdi 2. Yavruda da aynı problem oldu 1 haftalık oldu son bastığım mama duruyor ogutemedi açlıktan ölecek zavallı . Bunun için yapabileceğim birşey varmı

Mamanızın kıvamını nasıl ayarlıyorsunuz? Ayrıca mamayı kaç derece sıcaklıktayken yavruya veriyorsunuz?

Oyla 0
Küçük olduğu için 2/3 gibi su 5 6 gunlukten sonra yarı yarıya geçiyorum. Derecesini bilmiyorum ama ılık su ile yapıyorum mamayi
20210426_000004.jpg

Tabloya göre mamanızı hazırlayın.

Taze olarak hazırlamanız gerekli. Besin için kullanılan ısı ölçer temin edin. Mamanın ısısı 39 derece olmalı; ne az ne de daha fazla.Siz, muhtemelen sindirim sorununa yol açacak ısıda sunuyorsunuz kuşunuza. İçme suyu kullanın. Hazırladıktan sonra 1 dk dinlendirip öyle verin kuşunuza.

Oyla 0
Geri