Büyük ırk papagan yemi almışız ve içerikleri birbirinden farklı olduğu için sormak istedim Büyük ırk papagan yemi verdim simdilikMerhabaMuhabbet kuşunun yemi Sultan papağanına takviye gibi gelir.
Besin içerikleri farklıdır.
Uzun vadede kullanım durumu ise de hastalığa yol açar.
+ Bazı kuşlarda ani olan yem değişiklikleri hastalıklara yol açar.
+Normal zamanda ise asıl kendi yeminin içine az miktarda koyanlar olur. bence her tür kendi yemi ile beslenilmeli.
MerhabaMuhabbet kuşunun yemi Sultan papağanına takviye gibi gelir.
Besin içerikleri farklıdır.
Uzun vadede kullanım durumu ise de hastalığa yol açar.
+ Bazı kuşlarda ani olan yem değişiklikleri hastalıklara yol açar.
+Normal zamanda ise asıl kendi yeminin içine az miktarda koyanlar olur. bence her tür kendi yemi ile beslenilmeli.
muhabbet yemi kullanacağım o zaman şimdilik çok teşekkür ederimAlakası bile yok. Hatta muhabbet yemi kullanmak daha sağlıklı. İki yemin arasındaki tek fark çekirdek. O da uzun vadede kuşa zararlı..
Bence de alakası yok. Yemleri aşağı yukarı aynı.Alakası bile yok. Hatta muhabbet yemi kullanmak daha sağlıklı. İki yemin arasındaki tek fark çekirdek. O da uzun vadede kuşa zararlı..
Yorumunuz için teşekkür ederim.Alakası bile yok. Hatta muhabbet yemi kullanmak daha sağlıklı. İki yemin arasındaki tek fark çekirdek. O da uzun vadede kuşa zararlı..
Evet ani yem değişikliği bir süre rahatsız edebilir kuşu. Ama ciddi bir sorun olma ihtimali çok azdırYorumunuz için teşekkür ederim.
Ama ben tatmin ettiğini düşünmüyorum.
Ve ani yem değişikliklerinin de pareketlerde iyi birşey olduğunu düşünmüyorum .
Teşekkür ederimEvet ani yem değişikliği bir süre rahatsız edebilir kuşu. Ama ciddi bir sorun olma ihtimali çok azdır
Tamamdır hocam vermeyiz olur biterTeşekkür ederim
Evet ama o bir süre olan rahatsızlıktan da ben rahatsız oluyorum![]()
Bencede tek fark çekirdek. yemini tazelerken çekirdekleri ayıklıyorum içinde 2 3 tane bırakıyorum buna uğraşmak yerine o yemden alıp versek diye çok düşündümBence de alakası yok. Yemleri aşağı yukarı aynı.