Sultan papağanım çok huysuz veya halsiz davranıyor!

ZaitYusuf

iyikus.com Üyesi
13 aydır bizimle, nadirende olsa halsizlik yapıyor ama busefer biraz farklı gibiydi, hem saldırıyor hemde sürekli bağırıyor, ilgi göstersekte veya çoğu şeyi yapsakta sürekli bağırıyor oda içerisinde sebebi ne olabilir
güncel dışkı fotoğrafı : Screenshot
Türü : Lutino sultan

genel bir tavır aslında sultanlar için ancak kısa bir video görmekte yarar var. Stres kaynaklı olabileceği gibi rahatsız olduğu kişi veya nesne, ilgi çekme gibi iletişim yönünde de bir ötüş olabilir. Dışkısı pek kötü görünmüyor.

Anormal birşey göremedim ben. Takviye kullanıgor musunuz ? Nasıl besliyorsunuz detaylı yazın. Ayrıca 4-5 dışkı resmi net çekerek paylaşın.

Anormal birşey göremedim ben. Takviye kullanıgor musunuz ? Nasıl besliyorsunuz detaylı yazın. Ayrıca 4-5 dışkı resmi net çekerek paylaşın.
Takviye kullanmıyoruz.
Yem olarak veterinerin önerdiği "Versele-Laga" markalı yemden alıyoruz. Dolapta 1 yıl önce ölen kuşuma verilen bir vitamin benzeri eşya vardı onu kullanmak sorun çıkarırmı, veteriner vermişti.

Takviye kullanmıyoruz.
Yem olarak veterinerin önerdiği "Versele-Laga" markalı yemden alıyoruz. Dolapta 1 yıl önce ölen kuşuma verilen bir vitamin benzeri eşya vardı onu kullanmak sorun çıkarırmı, veteriner vermişti.
Bozuk veya bayatlamış değilse verilebilir. Ama risk almayıp. Kanatlıoil prozim plus, versele laga colombine vita ve gerwit alınıp kullanılabilinir.

Video çok normal. Güncel dışkı görseli de ekler misiniz=

Bozuk veya bayatlamış değilse verilebilir. Ama risk almayıp. Kanatlıoil prozim plus, versele laga colombine vita ve gerwit alınıp kullanılabilinir.
İyi günler, bir sorum daha olucak;
Kapı üstlerine sürekli çıkıyor, kapıların dahada üstünde aralardan geçen kablolar var uzun yıllardır ordalar ve tozlanmış durumdalar. Kuşum bunları sürekli yemeye çalışıyor, kemiriyor. Bunu nasıl önleyebiliriz?

İyi günler, bir sorum daha olucak;
Kapı üstlerine sürekli çıkıyor, kapıların dahada üstünde aralardan geçen kablolar var uzun yıllardır ordalar ve tozlanmış durumdalar. Kuşum bunları sürekli yemeye çalışıyor, kemiriyor. Bunu nasıl önleyebiliriz?
ilgilerini çekecek bir oyun alanı yaratabilirseniz eğer o bölgeye gitmeyi azaltacaklardır. Yahut oraya takılacak, onları tedirgin edecek bir oyuncak bile bir süre sorunu çözecektir.

ilgilerini çekecek bir oyun alanı yaratabilirseniz eğer o bölgeye gitmeyi azaltacaklardır. Yahut oraya takılacak, onları tedirgin edecek bir oyuncak bile bir süre sorunu çözecektir.
Korktuğu bir oyuncak vardı onu kabloların yanına koydum, başta gitmeye korktu sonrada oraya gidip oyuncağı fırlatıyor aşağıya.
30 saniye ilgi vermeyince kaçıyor oraya ve bize bağırıyor ordan, çoğunlukla yanımızdan ayırmıyoruz ama

Geri