Sultan papağanım hasta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alperen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alperen

iyikus.com Üyesi
Normalde kapısı hep açıktır dışarıda gezinir kapısında oturur 3/5 gündür sürekli kafasını sırtına koyarak ve kabararak uyuyordu kafesin içinde okulda olduğum için çok fazla gözlemleme şansım olmadı bu akşamda kafesin tabanına inerek uyumaya başladı suyuna bikaç damla sirke damlatarak verdim yem yemeyi baya azalttı napmam gerek

Veterinere götürme imkanınız varsa bence götürün. Kuş aşırı bitkin görünüyor.

Dışkısı kaç gündür böyle?

Oyla 0
Beslenme sorunları görünmeye basladiysa gecikmeden veterinere danışmalısınız. Ek olara elle besleme mamasi ve aparati almalisiniz.

Oyla 0
Tamam onu kullanın. İlacı ezip toz haline getirin ve tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar ekleyip iyice karıştırın. Bu sudan kuşun ağzına damlatın bir kaç damla. Geriside kafeste kalsın içsin bütün gün. İlaçlı suyu 6 saatte bir tazeleyin...
Ağzına damlatmam çok zor parmağımı kanatır ama denerim yardımın için teşekkürler

Oyla 0
Veterinere götürme imkanınız varsa bence götürün. Kuş aşırı bitkin görünüyor.

Dışkısı kaç gündür
Bikaç gündür böyle
Beslenme sorunları görünmeye basladiysa gecikmeden veterinere danışmalısınız. Ek olara elle besleme mamasi ve aparati almalisiniz.
Az önce yem yedi okulda olduğun için gözlemleyemiyodum bu gün gözlemliyeceğim duruma göre yol alıcağım

Oyla 0
Az önce yem yedi okulda olduğun için gözlemleyemiyodum bu gün gözlemliyeceğim duruma göre yol alıcağım

Kuş gözlemleme aşamasını çoktan geçmiş acil ilaç başlanması gerekiyor. Ya sabah erkenden veterinere götürüp tedaviye başlayın. Götüremiyeceksenizde şuan elinizdeki antibiyotiğe başlayın en azından bir şansı olur...

Oyla 0
Geri