Site kuralları gereği acil, yardım tarzı ifadeler kullanmadan sorun odaklı bir başlık seçimi yapmalısınız!
Kuş yaşlı değil ama üşütmüş gibi görünüyor. Dışkısı nasıl?
Site kuralları gereği acil, yardım tarzı ifadeler kullanmadan sorun odaklı bir başlık seçimi yapmalısınız!
Kuş yaşlı değil ama üşütmüş gibi görünüyor. Dışkısı nasıl?
Koksidyoz dışkısı nedir ve ikisininde kötü sonuçları olabilirmi şuan peteği açıp hırkayla örttüm iyileşirmikoksidyoz dışkısına benziyor ya da geçici ishali olabilir.
Bu sabah veya dün akşam arasıNe süredir bu şekilde dışkısı. Probiyotik ve elektrolit desteği vermenizi öneririm 2 gün
Normalde her sabah kapısını açmam için ses çıkarırdı bende açardım kapısında otururdu bu gün hiç kapısına inmedi ve yemek yemedi sabahtan beri dikkat ettimNe süredir bu şekilde dışkısı. Probiyotik ve elektrolit desteği vermenizi öneririm 2 gün
Sabahtan beri hiç yem yediğini görmedim hala kabarık duruyo ne yapabilirim kaloriferin yanına koydum sıcakNe süredir bu şekilde dışkısı. Probiyotik ve elektrolit desteği vermenizi öneririm 2 gün
@Doğanay Y.Sabahtan beri hiç yem yediğini görmedim hala kabarık duruyo ne yapabilirim kaloriferin yanına koydum sıcak
Gagasını gıcırdatmaya başladı şuanNe süredir bu şekilde dışkısı. Probiyotik ve elektrolit desteği vermenizi öneririm 2 gün
patates püresi yada pirinç püresi yapabilirsiniz onun dışında acilen veterinere götürün tercihen avian ama bilgili birisi de olur
kuşu bu şekilde kalorifer yanına koymayın, en azından kaloriferin olduğu tarafı örtün direkt ısı akımına maruz bırakmayın
Antibiyotik başlanması gerekiyor veterinerre götürün mutlaka. Ve kuşu beslemeye çalışın. youtube'tan mama tariflerine bakın...
Dışkısı düzeldi normal yapıyo cumartesi günü hediye kanarya gelmişti aynı odada duruyorlar onu kıskanmış veya onun yüzünden strese girmiş olabilirmi kanarya yüzünden durgun olabilirmiKuş yaşlı değil ama tüy döneminde hafif sanki ya da bitiriyor. Onun durgunluğu olabilir. Sıkılmış ve ilgi bekliyor olabilir.