Sultan papağanım kafesin tabaninda uyuyor ve burunu kizariyor

Turuncasli

iyikus.com Üyesi
Merhaba benim papağanım yeni bir grip atlattı her şeyi çok iyiydi ama son birkaç gündür kafes tabanında uyurken hafif titreten yakalıyorum bu neden olur veterinere gitmeli miyim?? Birde burun kenarları çok çabuk kizariyor bunun bir çözümü var mı lütfen yardımcı olun???

Merhaba, titremelerin çok nedeni olabilir. Bağışıklığı kuuvetlendirmek adına takviyeler gerekli bir süre. Toparladığında belirtisi azalacaktır.
Probiyotik ve vitamin katkılarını eksik etmeyiniz.
@Hosmanoglu sultan üretimi yaptığından daha donanımlı bu konuda. Gördüğünde dönüş sağlayacaktır diye düşünüyorum :)

Oyla 0
D vitamini takviyesi ve probiyotik takviyesi gerekebilir. Güncel dışkı fotosu paylaşabilir misiniz?

Oyla 0
Merhaba, titremelerin çok nedeni olabilir. Bağışıklığı kuuvetlendirmek adına takviyeler gerekli bir süre. Toparladığında belirtisi azalacaktır.
Probiyotik ve vitamin katkılarını eksik etmeyiniz.
@Hosmanoglu sultan üretimi yaptığından daha donanımlı bu konuda. Gördüğünde dönüş sağlayacaktır diye düşünüyorum :)
Çok teşekkür ederim probiyotik olarak ne önerirsiniz

Oyla 0
D vitamini takviyesi ve probiyotik takviyesi gerekebilir. Güncel dışkı fotosu paylaşabilir misiniz?
IMG_20210606_004520.jpg16229295844567974718335410457712.jpg burun çevresi de böyle oluyor bazen sonra tekrar düzeliyor tüm çevresi kipkirmizi oluyor bu yandaki iki beyaz ilaç ağızdan direkt veriyorum vitamini suyuna sıkıyorum kusura bakmayın çok soru sordum ama önceki kuşum öldüğü için bu kusumu da kaybetmek istemiyorum ?

Oyla 0
gagasını bir yere sürtmüş ve zedelemiş gibi. Mantar durumu da olabilir bu nedenle mantar kremi kullanılabilir trosyd gibi.
Dışkısı kötü görünmüyor bence. Sadece biraz sulu dışkılıyor. Bunun sebebi verilen ürünlerden kaynaklı olabilir. Kuşlar normalden fazla su tükettiğinde ya da benzer takviyeler verildiğinde onu mutlaka atıyor. Boyamada olmadığından telaş edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum

Oyla 0
gagasını bir yere sürtmüş ve zedelemiş gibi. Mantar durumu da olabilir bu nedenle mantar kremi kullanılabilir trosyd gibi.
Dışkısı kötü görünmüyor bence. Sadece biraz sulu dışkılıyor. Bunun sebebi verilen ürünlerden kaynaklı olabilir. Kuşlar normalden fazla su tükettiğinde ya da benzer takviyeler verildiğinde onu mutlaka atıyor. Boyamada olmadığından telaş edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum
Çok teşekkürler bu ara sebzeyi fazla yedi sanırım ondan

Oyla 0
Geri