Sultan Papağanım Vefat Etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MertDemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MertDemir

iyikus.com Üyesi
Arkadaşlar merhaba daha önce sultan papağanımı yeni sahiplendim yardım diye konu açmıştım.Olabildiğince fazla ilgilendim kafesini ve kafes içi malzemelerini ihtiyaçlarını hiç eksik etmedim ancak bugün sabah kendim besledikten sonra 12.00 kontrol etmek için gittiğimde vefat etmiş şekilde buldum gagasının etrafında garip şeyler vardı ne olduğunu anlamadım ondan paylaşıyorum.Bir daha kuş beslemeyeceğim sanırım.Muhabbet kuşlarım takmıyor zaten çok sevecen ilgi tatlısı papağanımda vefat etti.Sizce neden olmuş olabilir?

Ekli dosyalar

• image 2.jpg
    image 2.jpg
    96.6 KB · Görüntüleme: 12
Elle besleme mi yaptınız hocam, doğru mu anladım. Risksiz görünse de riskleri olan bir uygulamadır. Bundan kaynaklı olabilir bir ihtimal.
Kaybınız için üzüldüm :(

Merhaba başınız sağolsun 😔 kaybınız için üzgünüm
Evet hatırlıyorum bir hafta olmadı daha
Post açmanızin sebebi sanırım birşeylerin doğru gitmediği yönündeydi
Bakımsız ve zayıf görünen bir papağandi muhtemelen hastaydı ve o şekilde sattılar size
Resim net değil ama anladığım kadarıyla ağzının etrafında yeşil sıvı gibi birşey var
Yerde çırpınma vs. Olduysa dışkı bulaşmış olabilirywda ağızdan geldi o sıvı zehirlenmesi muhtemel gibi

Kuşun vefatının sizinle ilgili olduğunu düşünmüyorum daha önceden muhabbet kuşu besliyormuşsunuz sonuçta
Benim düşüncem papağanın size geldiğinde zaten hasta olduğu yönünde
Dışkı resmi istemiş miydik sizden Veya siz de duruyor mu dışkı resmi varsa görebilir miyim

Geri