kuşum videodaki gibi hapşırıyor 3 4 defa ve nefes alırken fık fık ses geliyor sanırım burnu tıkalı veteriner görüntüdeki ilacı verdi 100ml suluğa 10 damla koyuyorum düzelme göremedim sizce ne yapmam lazım
Eğer yedek kafesiniz varsa ayırmanız iyi olur. Kuşun biraz daha uzun videosunu çekip paylaşırmısınız. Youtube'a yükleyip linkini atabilirsiniz.. Ve dışkılarının resminide atın bi bakalım..
Veterinerin verdiği ilaç değil. Okaliptuslu C vitamini. Takviye olarak kullanabilirsiniz ama kuş hastaysa tedavi etmez..
hoşbuldum @neanderthalensis sahalara dönüyim dedimümit hocam hoşgeldin
video anlık değil yaklasık 1 ay önceki hali . 10 gün once düzeliyor gibiydi videonun sonunda dediğim sesi çıkarıyor . sesi artık daha yüksek duyuyorum . eklediğim görselde burnu zaten sümüklü ama ne yapmam gerek bilmiyorum .Eğer yedek kafesiniz varsa ayırmanız iyi olur. Kuşun biraz daha uzun videosunu çekip paylaşırmısınız. Youtube'a yükleyip linkini atabilirsiniz.. Ve dışkılarının resminide atın bi bakalım..
Veterinerin verdiği ilaç değil. Okaliptuslu C vitamini. Takviye olarak kullanabilirsiniz ama kuş hastaysa tedavi etmez..
3. fotoda taze kanlı dışı var bağırsaklar çok kötü
benim nacizane görüşüm öncelikle bactrim şurup kullanılabilir
ağırlığını bilmiyorum fakat önceden yanında olan dişide kuruma vardı onun gibi değil kesinlikle göğüsü. hassas terazim olmadığı için net bir şey diyememkuşunuzun ağırlığını bildirir misiniz?
Zaman kaybetmeden doksisiklin etken maddeli bir ilaç temin ediniz.
evet dediğiniz gibi pancar yediği için oldu sanırım . veteriner hekimine bildireceğim ilaçlarıDiğer görselde mama kabında kırmızı sebzelerden mama var. Dışkı ondan dolayı kırmızıya dönmüş muhtemelen..
Videoda gördüğüm kadarıyla solunumda zorlanıyor. Bende doğanaya katılıyorum. Solunum enfeksiyonuna yönelik bir ilaç kullanılsa daha iyi. Tilmikosin, tylosin, doksisiklin olabilir. Veterinerinize bu ilaçları danışabilirsiniz..
yeniden herkese teşekkürler siz hangi ilaç dediyseniz ben bir şey demeden veterinerde aynılarını yazdı . sadece görseldeki ilaç toz halinde nasıl kullanmam gerekiyor ne kadar koymam lazım ?
Ayrıca bugun sultan papağanımın sesi gitti resmen civciv gibi ötüyor sebebi bunlardan kaynaklımıdır, geçici bir şey mi?