Sultan papağanımı köyüme götürsem bir sorun olur mu?

Kafesinizi streç filmle sarın, sadece üst kısmı açık kalsın, bir de arabada klima varsa klimanın tam direkt karşısına koymayınız, ondan sonra cama yakın yerde durmayınız camdan uzakta dur yani, yanına bir örtü de alabilirsin,bu önlemleri alınca sorun olmuyo çok denedim onaylandı😃

Bir de yolculuğa çıkmadan 1-2 gün probiyotikli su ver direnci artsın ben hep öyle yapıyorum.

Ben teşekkür ederim kuşunuzu önemseyen bir hobici olduğunuz için 🥰
Hayırlı yolculuklar etkileşimde kalmaya devam edin 🤗
Bişey sormak isdiyorum papağanımı çok yüksek olmayan yere koymuşdum ordan dültü kafesiyle ama kulumda bir sorun yok herşeyini düzeltip kafesine koydum kuşu kaparıktı ben de ısınması için ortu koydum bıraxda ıslanmısdı acaba ne yapabilirim

Böyle düşüşlerde yoğun stres yaşıyorlar, kimi zamanda anlık kriz geçirip ölebiliyorlar. Stresten uzak tutup dinlenmesine imkan sağlayınız

Bişey sormak isdiyorum papağanımı çok yüksek olmayan yere koymuşdum ordan dültü kafesiyle ama kulumda bir sorun yok herşeyini düzeltip kafesine koydum kuşu kaparıktı ben de ısınması için ortu koydum bıraxda ıslanmısdı acaba ne yapabilirim
Kusura bakmayın hiç birşey anlamadım desem 😕

Kuşumu boy hızadında biyere koydum ordan kafesiyle beraber duşdu ama bişey olmadı herşeyini düzelneyip koydum ama kuşum bırazcık ıslanmış kabarmışdı tıtrıyor bende ortu ortdum ne yapabılırım korkuyorumm,, 😭😭😭
Anladım hocamın da dediği gibi stresten uzak tutunuz
Güncel dışkı resmini görebilirmiyiz mümkünse

Geri