Sultan papağanıy
iyikus.com Üyesi
Sultan papağanımı köyüme götürsem bir sorun olurmu kimseye bırakmamam tekd3
Otobusle gitcez cam acık olmaz sadece sürücünkü bide yanındaki kotuk acık olur bizde arka koltuk yada orta koltuya oturuz böyle olurmuGerekli koşullar sağlandığı sürece 3 saat çok uzun bir yolculuk değil götürebilirsiniz
Ceryana maruz kalmasın yeterli
Olur tabi kafesinde mi götürecek sinizOtobusle gitcez cam acık olmaz sadece sürücünkü bide yanındaki kotuk acık olur bizde arka koltuk yada orta koltuya oturuz böyle olurmu
EVTOlur tabi kafesinde mi götürecek siniz
Maalesef kafesinde götürmek zorundayım ne yapmalıyım acabaOlur tabi kafesinde mi götürecek siniz
Birşey yapmanıza gerek yok kafesinde daha mutlu olur onu demek istedimNe yapmalıyım götürürken maalesef kafesde götürmek zorundayım
Maalesef kafesinde götürmek zorundayım ne yapmalıyım acaba
Teşekkür ederim hep yanımda oldun sorunlarımla ilgilendiniz sizi çok seviyorumBirşey yapmanıza gerek yok kafesinde daha mutlu olur onu demek istedim
Ben teşekkür ederim kuşunuzu önemseyen bir hobici olduğunuz içinTeşekkür ederim hep yanımda oldun sorunlarımla ilgilendiniz sizi çok seviyorum
Bişey sormak isdiyorum papağanımı çok yüksek olmayan yere koymuşdum ordan dültü kafesiyle ama kulumda bir sorun yok herşeyini düzeltip kafesine koydum kuşu kaparıktı ben de ısınması için ortu koydum bıraxda ıslanmısdı acaba ne yapabilirimBen teşekkür ederim kuşunuzu önemseyen bir hobici olduğunuz için
Hayırlı yolculuklar etkileşimde kalmaya devam edin
Kusura bakmayın hiç birşey anlamadım desemBişey sormak isdiyorum papağanımı çok yüksek olmayan yere koymuşdum ordan dültü kafesiyle ama kulumda bir sorun yok herşeyini düzeltip kafesine koydum kuşu kaparıktı ben de ısınması için ortu koydum bıraxda ıslanmısdı acaba ne yapabilirim
Kuşumu boy hızadında biyere koydum ordan kafesiyle beraber duşdu ama bişey olmadı herşeyini düzelneyip koydum ama kuşum bırazcık ıslanmış kabarmışdı tıtrıyor bende ortu ortdum ne yapabılırım korkuyorumm,,Kusura bakmayın hiç birşey anlamadım desem
Anladım hocamın da dediği gibi stresten uzak tutunuzKuşumu boy hızadında biyere koydum ordan kafesiyle beraber duşdu ama bişey olmadı herşeyini düzelneyip koydum ama kuşum bırazcık ıslanmış kabarmışdı tıtrıyor bende ortu ortdum ne yapabılırım korkuyorumm,,
Yüklenmedi redim dosya çok büyükdiyorAnladım hocamın da dediği gibi stresten uzak tutunuz
Güncel dışkı resmini görebilirmiyiz mümkünse
Hızlı resim üzerinden deneyin istersenizYüklenmedi redim dosya çok büyükdiyor
Hızlı resım nerdeki bide başka yerden ıletişim kuramazmıyızHızlı resim üzerinden deneyin isterseniz