Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kafes yüzündenmi bilmem ama kuyruk yamuk kesmekmi gerkiyor simetrik şekilde hiç bir bilgim yok daha yeni eğtimde ilk defa karşılaştım sultanlarda ve daha büyük kafese geçecem ve kuşun resmini koyamıyorum doaya boyutu buyuk diye
Kafes yüzündenmi bilmem ama kuyruk yamuk kesmekmi gerkiyor simetrik şekilde hiç bir bilgim yok daha yeni eğtimde ilk defa karşılaştım sultanlarda ve daha büyük kafese geçecem ve kuşun resmini koyamıyorum doaya boyutu buyuk diye
Merhaba kafes telinde vakit geçiriyor sanırım bu yüzden kuyruk bu halde kesmenize gerek kuşun kuyruğunu keserseniz saldığıniz zaman uçamaz Zamanla kuyruğu düzelecektir merak etmeyiniz
Merhaba kafes telinde vakit geçiriyor sanırım bu yüzden kuyruk bu halde kesmenize gerek kuşun kuyruğunu keserseniz saldığıniz zaman uçamaz Zamanla kuyruğu düzelecektir merak etmeyiniz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.