Sultan papağanımın cinsiyeti ve yaşı nedir?

40yagız40

Yeni Üye
Merhabalar yeni sultan papağanı aldım evladımın cinsiyeti ve kaç aylık olduğunu söyler misiniz rica etsem

Watch unnamed | Streamable

f2nxze0.jpg

Cinsiyet konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olucaktır. Ama muhabbet kuşuyla sultan papağanı aynı kafeste beslenmez. Hem kafes küçük hemde birbirlerine zarar verebilirler..

Erkek olacak gibi ancak cinsiyet tayini için küçük henüz. 3 aylık civarı gibi, üreticisine ulaşmaya çalışınız. Daha sağlıklı doğum tarihine erişmek adına

Erkek olacak gibi ancak cinsiyet tayini için küçük henüz. 3 aylık civarı gibi, üreticisine ulaşmaya çalışınız. Daha sağlıklı doğum tarihine erişmek adına
Üreticiden aldım zaten abi üretici yüzde 90 erkek dedi 3 ila 4 aylık arası diye hatırlıyorum bu bebeği dedi istanbuldan geldi araba ile erkek diye düşünüyorum bende ama düz ötüyor ya ve az ötüyor kanat altın da da biraz noktalar var

Üreticiden aldım zaten abi üretici yüzde 90 erkek dedi 3 ila 4 aylık arası diye hatırlıyorum bu bebeği dedi istanbuldan geldi araba ile erkek diye düşünüyorum bende ama düz ötüyor ya ve az ötüyor kanat altın da da biraz noktalar var
Ötüşünu video ya alıp YouTube buraya linkini ekleyiniz

6. ayına doğru melodik ötüm başlıyor

Daha minnak bu maşallah. Renk değişimi olur henüz erken ötüşünü de duymak lazım. Biraz ses dinleyin müzikleri dinletin melodik öterse erkektir. Dişiler de ötüyor ama farkı anlarsınız :) yanakları kızarmaya başlayınca da anlaşılır. Biraz zaman verin ama erkek gibi duruyor.

Daha minnak bu maşallah. Renk değişimi olur henüz erken ötüşünü de duymak lazım. Biraz ses dinleyin müzikleri dinletin melodik öterse erkektir. Dişiler de ötüyor ama farkı anlarsınız :) yanakları kızarmaya başlayınca da anlaşılır. Biraz zaman verin ama erkek gibi duruyor.
Yani 3 aylık civarı dedi üretici den aldık ısırmıyor sakin ötüşü hiç yok kanat altları sade lekeler gitmeye başlamış sanırsam erkek 3 4 aylık civarı dimi galiba :) 🤍

Kuş en iyi formunda değil maalesef. Genel bir bakım yapılmalı, takviyelerle ve mama ile zengin beslenmesi lazım. Özellikle banyo yapmasına olanak sağlayınız. Ötüm ortama tam alıştığında başlayacaktır yavaştan.

Geri