Merhabalar yeni sultan papağanı aldım evladımın cinsiyeti ve kaç aylık olduğunu söyler misiniz rica etsem
Watch unnamed | Streamable
Watch unnamed | Streamable
Üreticiden aldım zaten abi üretici yüzde 90 erkek dedi 3 ila 4 aylık arası diye hatırlıyorum bu bebeği dedi istanbuldan geldi araba ile erkek diye düşünüyorum bende ama düz ötüyor ya ve az ötüyor kanat altın da da biraz noktalar varErkek olacak gibi ancak cinsiyet tayini için küçük henüz. 3 aylık civarı gibi, üreticisine ulaşmaya çalışınız. Daha sağlıklı doğum tarihine erişmek adına
Ötüşünu video ya alıp YouTube buraya linkini ekleyinizÜreticiden aldım zaten abi üretici yüzde 90 erkek dedi 3 ila 4 aylık arası diye hatırlıyorum bu bebeği dedi istanbuldan geldi araba ile erkek diye düşünüyorum bende ama düz ötüyor ya ve az ötüyor kanat altın da da biraz noktalar var
6. ayına doğru melodik ötüm başlıyorÜreticiden aldım zaten abi üretici yüzde 90 erkek dedi 3 ila 4 aylık arası diye hatırlıyorum bu bebeği dedi istanbuldan geldi araba ile erkek diye düşünüyorum bende ama düz ötüyor ya ve az ötüyor kanat altın da da biraz noktalar var
Yani 3 aylık civarı dedi üretici den aldık ısırmıyor sakin ötüşü hiç yok kanat altları sade lekeler gitmeye başlamış sanırsam erkek 3 4 aylık civarı dimi galibaDaha minnak bu maşallah. Renk değişimi olur henüz erken ötüşünü de duymak lazım. Biraz ses dinleyin müzikleri dinletin melodik öterse erkektir. Dişiler de ötüyor ama farkı anlarsınız yanakları kızarmaya başlayınca da anlaşılır. Biraz zaman verin ama erkek gibi duruyor.
Ötüşü yok denecek kadar az ama nasıl yapıcaz hiç ötmüyor sağlık yönünden sorunu da yok gibiÖtüşünu video ya alıp YouTube buraya linkini ekleyiniz