Sultan papağanımızın poposunda problem

Çağatay G.

iyikus.com Üyesi
Merhabalar, yaklaşık 3,5 aylık erkek albino sultan papağanımızın poposu genel olarak sürekli ıslak biz nedenini anlayamadık. İshal gibi de durmuyor dışkılarını sürekli kontrol ediyoruz düzenli probiyotik de kullanıyoruz kendisi temizlemeye çalışırken artık iyice yolmuş o kısımdaki tüyleri. Popoda bariz bir şişlik yok. Güncel dışkı fotoğrafı yok ancak sümüksü dışkı söz konusu değil, iç parazit var mı emin değiliz. Genel olarak neşesi de maşallah hep yerinde bir kuş, melodik ötüşü de yeni başladı konuşmaya da yeni başladı bolca konuşmaya çabalıyor.Sebebini bir türlü anlayamadık yardımcı olursanız çok seviniriz.3ea65bcc-8cb8-4d8b-ac7b-78ed303039c3.jpeg

Hocam yardım edelim etmesine de siz izin vermiyorsunuz ki. C tesi ilaç önermiştik hala başlamamışsınız. Önerilen ilaç yanlış bile olsa başlanmalıdır. Test imkanı olsa nokta atışı teşhis olsa iş kolay x ilacı al kullan olay biter. Ama bu şekilde ilerlerken her gün önemli. Şimdiye kadar ya tedavi olmuştu yada birkaç ihtimali elemiş olurduk. Bulamadığınızı söyleseydiniz başka ilaç önerirdik bari
Yanlış anlaşılmak istemem ama böyle bir siteye bu şekilde bir cevabı ve üslubu yakıştıramadım. Günlerdir farklı ilçelerde bu ilacı arıyorum bulamadığıma kanaat geldiğimde söyledim. Üslubunuz çok yanlış, keyfi bir durum içerisinde değiliz dört kuşumuz var vitamininden kafes temizliğine, yem içeriğinden ek beslenme düzenine kadar her şeyi takip ediyoruz son zamanlarda toparlamıştı ilacı da bulamayınca bir süre gözlemledik

Geri