Kuşum gece korkup kafese takılıp kanadındaki uzun tüylerini kırmış bir tarafın. tam kökünden kopmamış gibi elimi ısırdığı için ayrıntılı olarak bakamıyorum ama kökü kanamış biraz siyahlaşmış gibi duruyor hatta uçmaya çalıştı uçamadı ne yapabilirim.
teşekkürler dikkate alıp kafesi değiştireceğim. peki kırık falan yoktur dmi kanadında kırık olsa geremezdi ?kare olmalı ve tünekler ona göre düzenlenmeli. Kafes boyutu arttırılmalı. Dar kafes ya da oyun alanları tüy yapısını bozar. Olabilir tabi
40x40x58 cm yeterli olur mu acaba?teşekkürler dikkate alıp kafesi değiştireceğim. peki kırık falan yoktur dmi kanadında kırık olsa geremezdi ?
evet kanatkırık derken kanat kırıklığı mı?
Sultan Papağanı Kafesi Nasıl Olmalıdır?
Sultan Papağanı Kafesi Nasıl Olmalıdır? Sultan papağan kafesi yuvarlak bir şekle sahip olmamalıdır. Sultan papağanın kafesinin dikdörtgen veya kare olmasının gerektiğini unutmayınız. Yuvarlak şekline sahip olan kafesler sultan papağanın dengesini kaybetmesine ve yön belirleyememesine neden...iyikus.com
zannetmiyorum. Tünekte dururken bir fotoğraf talep edeceğim.
eğer aynı yerden baktıysak 290 tl ye daha güzel kafes bulunabilir diye düşünüyorum.40x40x58 cm yeterli olur mu acaba?
evet bugün sipariş vereceğimeğer aynı yerden baktıysak 290 tl ye daha güzel kafes bulunabilir diye düşünüyorum.