Kuşum gece korkup kafese takılıp kanadındaki uzun tüylerini kırmış bir tarafın. tam kökünden kopmamış gibi elimi ısırdığı için ayrıntılı olarak bakamıyorum ama kökü kanamış biraz siyahlaşmış gibi duruyor hatta uçmaya çalıştı uçamadı ne yapabilirim.
çok teşekkür ederim sağlıklı duruyor mu peki bir de yaşı hakkında tahmin alabilir miyim cinsiyeti erkek diye almıştıkkırık gibi durmuyor
bekliyorumeğer bulabilirsem size daha güzel bir kafes göstereceğim
gerçekten sultan papağanları hakkında pek bir bilgim yok ama bunlar yardımcı olabilirçok teşekkür ederim sağlıklı duruyor mu peki bir de yaşı hakkında tahmin alabilir miyim cinsiyeti erkek diye almıştık
onu bilmiyorum ama konuşuyor bayabir de kur ötüşleri yapıyorsa sanırım erkek oluyordu.
teşekkür ederim bakacağım bunlaraÜstü Açılır Papağan Eğitim Kafesi Sarı Galvaniz 51 x 40 x 76 cm-Papağan Kafesi
Üstü Açılır Papağan Eğitim Kafesi Sarı Galvaniz 51 x 40 x 76 cm 731,25 TL fiyata ekstra indirim, kapıda ödeme ve taksit kolaylığı ile Evcilal'da!www.evcilal.com
Mergen Büyük Papağan Oval Kafes Çekmeceli ve Izgaralı
Mergen Büyük Papağan Oval Kafes Çekmeceli ve Izgaralıwww.akyolkardesler.net
Şimdilik bunları bulabildim.Son attığımın kalitesi iyidir.
Sultanlar için yatay kafesler mi daha iyi yoksa yüksek kafesler mi bilmediğim için 3. attığımı biraz araştırın derim.
Ben olsaydım ya ilk attığım ya da sonuncuyu alırdım.
kanadındaki uzun tüyler kırılmıştıKanadının kırık olduğuna emin misiniz?
teşekkürler evet kafes büyükmüş ama daha bilindik güvenilir siteden alışveriş yapmak istiyorum almadım henüz bakıyorum dahaDAYANG SALMA KAFES RENKLİ 76x45x90
DAYANG SALMA KAFES RENKLİ 76x45x90. Kuş Ürünlerini Online Sipariş Edin.DAYANG SALMA KAFES RENKLİ 76x45x90. Muhabbet & Kanarya Ortak Kafesler Ürünlerini Online Sipariş Edin.DAYANG SALMA KAFES RENKLİ 76x45x90. Papağan Kafesleri Ürünlerini Online Siparişwww.borticaret.com
kanadındaki uzun tüyler kırılmıştı tüyleri kırıldıktan sonra sürekli kanadını gerince şüphelendim ondan sormuştum
bu sitenin sahiplerini ticaretimden dolayı biliyorum. Ankara'nın bilindik bir firmasıdır. Siteleri yeni sadeceteşekkürler evet kafes büyükmüş ama daha bilindik güvenilir siteden alışveriş yapmak istiyorum almadım henüz bakıyorum daha
Ankara ulusta çok bilindik bir yer burası.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.Youtube a bor ticaret yazarsanız çıkar hemen.teşekkürler evet kafes büyükmüş ama daha bilindik güvenilir siteden alışveriş yapmak istiyorum almadım henüz bakıyorum daha