Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İzlediğim bir videoda iyi anlaşan yem kusan kur yapan ama çiftleşmeye yanaşmayan kuşların Sünni dölleme ile yumurta verdiğini hatta yavruya baktığını gördüğüm bir bilgi edindim bu konunun aslı astarı nedir haydin buyrun tartışmaya
merhaba, bu konuyu bende araştırıp bir üreticiye gittiğimde göstermesini istemiştim. O o kadar kolay yaptı ki 2 sn de oldu. Fakat aynı şekilde ben yaptığımda beceremedim ve zarar vereceğim diye korktum. Bu nedenle yapmamaya karar verdim.
Dişi kuşun yuvaya ilgili olması gerekiyor. Çiftin ikisi de kızışmış olması gerekiyor. Dişi hazır değilse yumurta oluşmuyor maalesef.
Zamana bırakmak gerekiyor. Yanlış yerlerin sıkılması kuşun testislerine zarar verebiliyor. Buda üremeyi aksatan durumlar. Belirttiğim gibi döllenme yapsanız bile dişide bitiyor her şey. Yumurta oluşturmak istemezse oluşturmuyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.