cennet_kuşu
iyikus.com Üyesi
Yavru sultan papağanımın sürekli uyuklamasi normal mi?
Peçete kısmında hep yem kabuğu olduğu için orayı çekmedim. Az önce yaptığı diskiyi çektim. Dün sahiplendim bugün ikinci günümüz.unnamedMerhaba kuşunuzun güncel dışkı resmini paylaşır mısınız temiz peçete üzerinde olacak şekilde en az 30 saniyelik videosunda yüklerseniz yardımcı oluruz
unnamed bı de yavru sultan papaganimiz hiç ötmüyor. İlk başlarda kedi gibi tıslıyordu biraz alışınca onu da bıraktı.Ortama yeni gelen kuşlarda bu tip düşük enerji gözlemlenebiliyor ama hastalık durumu da olabilir elbette. Genel, kısa bir video paylaşır mısınız?
Bugün biraz hareketliyiz ilk uçuşunu yaptı tabii uçarken de ötmeyi ihmal etmedi sesini duymuş olduk. Cennet papaganim yavruyken hiç böyle değildi bu yüzden biraz tedirgin oldum.Evet, tüylerini tam kaldırmış stresli ve gergin bir kuş. Maşallah sağlıklı bir görüntü de sergiliyor. 5-6 gün gözlem yapalım, onu stresten olabildiği kadar uzak tutunuz. Bu süreçte dışkıları günbegün fotoğraflayınız.
Bu boyama geçmez ise elinizde sulphamazethine veya bactrim bulundurun. Bactrim reçeteli beşeri ilaçlard
Teşekkür ederim. Bugün gene gozlemlicem. İnşallah daha iyiye giderizBu boyama geçmez ise elinizde sulphamazethine veya bactrim bulundurun. Bactrim reçeteli beşeri ilaçlardan