Sürekli yumurtlama

melisatk

Forum Sakini
Merhaba yağmur çok yakın zamanda kuluçkaya yattı ve yavrusu olmuştu bakmadigi için öldü ne zaman oldu bilmiyorum ben ilk yumurtaya denk geldim yuvaligi cikaracakken ama tekrardan kuluçkaya yattı 5 yumurtası var şuan ilk 3 tanesi 5 günü geçti damarlı sorun şu çok yoruldu dinlendiricektim ama olmadı sizce sıkıntı olur mu birde 4. Ve 5. Yumurta arasında 1 gün var Watch unnamed | Streamable

13 Şubat 1. Yumurta
16 Şubat 2. Yumurta
19 Şubat 3. Yumurta
22 Şubat 4. Yumurta
23 Şubat 5. Yumurta

Merhaba, gözünüz aydın. Muhtemelen gece yumurtluyor. Bu nedenle günler karışıyor. Yorulma durumu ise kuluçka kuşları yoruyor ancak 3 kuluçkaya kadar ve yavru bakarak sorunsuz atlatabiliyor muhabbet kuşları. 3. kuluçkadan sonra yorulduğunu zaten hissettiriyor. Şuan iyi görünümü var, bence sorun olmayacaktır.

Merhaba, gözünüz aydın. Muhtemelen gece yumurtluyor. Bu nedenle günler karışıyor. Yorulma durumu ise kuluçka kuşları yoruyor ancak 3 kuluçkaya kadar ve yavru bakarak sorunsuz atlatabiliyor muhabbet kuşları. 3. kuluçkadan sonra yorulduğunu zaten hissettiriyor. Şuan iyi görünümü var, bence sorun olmayacaktır.
Hocam peki yavru çıkınca bakabilir mi artık sizce ilk yavrusuydu bakmamisti ayağını isirmisti sizce yine aynı durum olur mu olursa ben ne yapabilirim yavru besleme maması ve aparatı hazır bulunsun mu

Umarım sorunsuz geçirir. Bazı kuşlar ne yazık ki kötü huylu olabiliyor. Bu nedenle tekrar eder mi bilemiyorum ancak ederse bu çifti bozmanız gerekiyor. Huylu kuş genelde huyundan vazgeçmiyor. Kuşun acemiliğine yoruyorum ilk kusurunu :)
A21 nutribird elle besleme maması ve aparatı alınız bu süreçte. Hazırda dursun

Watch unnamed | Streamable hocam yumurtanın 18. Günüydü dişi kuş büyük ihtimalle kırmış yavrunun böyle olması normal mi ışıkla dün gece baktığımda hareket ses falan yoktu zaten dibe cokuyodu çürümüş mu acaba yoksa dişi mi öldürmüş olabilir

Merhaba kesinlikle müdahale etmeyin kendi kendine çıkacaktır takipte olun kulağınıza koyduğunuzda yavaş yavaş pıt pıt diye ses gelmeye başlamıştır

Merhaba kesinlikle müdahale etmeyin kendi kendine çıkacaktır takipte olun kulağınıza koyduğunuzda yavaş yavaş pıt pıt diye ses gelmeye başlamıştır
Gelmiyor hocam geliyordu dün gece bugün gelmiyor hiç bir ses ufak çatlak var şuan yumurtada ışıkla baktım ama pek hareket yok

Hocam bu seferde gelişimini tamamlamış ama yumurtadan ölü cikiyolar neden olabilir dün hareket ve ses vardı

En kötü davranış yavruyu veya yumurtayı çekme eğilimleri. Ara ara vücut ısısını kontrol etmekte yarar var. Varsa boş yumurtalar yavrunun yanina konulabilir. Günde 7-8 kez besleme yapmak iyi olacaktir azar azar

En kötü davranış yavruyu veya yumurtayı çekme eğilimleri. Ara ara vücut ısısını kontrol etmekte yarar var. Varsa boş yumurtalar yavrunun yanina konulabilir. Günde 7-8 kez besleme yapmak iyi olacaktir azar azar
Tamamdır hocam şuan videodaki halı nasıl sizce iyi duruyor mu pek ötmüyor o yüzden soruyorum

Geri