Hosmanoglu
iyikus.com Üyesi
Banyoluğu asınca içine girer beklerler. Üstten su dökülme yeri var. Ben suyu dökerken altına girmek için bir kavga ettikleri oluyor. Gerisi sakin geçiyorBanyo kavgası yapıyorlar mı?
Mubişler inanılmaz canavarlaşıyor
benimde bazı kuşlar girmezdi. Su canavarı bir kuşumu banyo yapacak olan kuşların içine atıyorum. Güven veriyor diğerlerine ve yıkanıyorlar. Böyle bir kaç deneme sonrası başarı elde ediyorum.Bende de aynısı var ama benim kuşlar içine bir türlü girmediler henüz.
Aynen öyle düşünüyorum. Oldukça kullanışlı.Bende de aynı banyoluktan var. Bence piyasada ki en iyi banyoluk
Akıllı yemlik gibi, kafese hem içten hem de dıştan takılıyor değil mi?Aynen öyle düşünüyorum. Oldukça kullanışlı.
Evet öyle fakat içeri takılabilmesi için kapının epey büyük olması gerekiyor.Akıllı yemlik gibi, kafese hem içten hem de dıştan takılıyor değil mi?
Banyoluğun linkini aşağıya ekler misiniz![]()
Banyoluğun ölçüsünü söyleyebilir misiniz?Burda epey pahalı. Ben tanıdık bir arkadaştan tanesi 20 TL'ye aldım.
Ölçmem lazım ?Banyoluğun ölçüsünü söyleyebilir misiniz?![]()
Linkteki ürünün ölçülerinden yola çıkarak aldım bişey sultan papağan sığıyor yazıyordu yorumlardaÖlçmem lazım ?