Tekrar kötüleşti

Dün aramadığım veteriner kalmadı. Sadece bir tanesi açtı. Durumu anlattım. Beni alamayacağını söyledi. Yaşım 18'den küçük diye. Haklı tamam ama abim askere gittiği için tek götüremiyorum. Ailem de çalışıyor. İzin alabilirseler ikisinden birisiyle gideceğim. Dün mama ve probiyotik verdim. Şimdilik dışkısı düzeldi. Değişim olursa yazacağım.
Pet Lifa a gidin onlar gereğini yapar. Zaten 2dk da kursaktan swap alacaklar sonra 3 gün sonra labdan sonuç çıkacak. Yılanın başını küçükken ezmek lazım...

Oyla 0
Hangi yönetmeliğe dayanarak söylüyorlarsa bunu, ilgili makamdan gerekli izinler alınabilir.

Oyla 0
Hangi yönetmeliğe dayanarak söylüyorlarsa bunu, ilgili makamdan gerekli izinler alınabilir.
Belli saatlerin dışında boş olduklarını söylediler. ( Belli saatler dediğim benim iznim olan saatler dışında ki saatler) de randevu saati olduğunu söylediler. Belli başlı şeyler için de izin gerekiyormuş. Benim de yaşım yetmiyormuş. Dedikleri şeyler bu şekilde.

Oyla 0
Dün aramadığım veteriner kalmadı. Sadece bir tanesi açtı. Durumu anlattım. Beni alamayacağını söyledi. Yaşım 18'den küçük diye. Haklı tamam ama abim askere gittiği için tek götüremiyorum. Ailem de çalışıyor. İzin alabilirseler ikisinden birisiyle gideceğim. Dün mama ve probiyotik verdim. Şimdilik dışkısı düzeldi. Değişim olursa yazacağım.
kıyamam bubiye :(

Oyla 0
Belli saatlerin dışında boş olduklarını söylediler. ( Belli saatler dediğim benim iznim olan saatler dışında ki saatler) de randevu saati olduğunu söylediler. Belli başlı şeyler için de izin gerekiyormuş. Benim de yaşım yetmiyormuş. Dedikleri şeyler bu şekilde.
En büyük hatanız yaş mevzusu yapmanız.

Oyla 0
18 yaşından küçük olunca almıyorlar sanırım, Şimal de alınmamış. Bence de hata bu. Kuşun hasta, veterinere götürecek tek kişi sensin fakat almıyorlar. Çok sinir bozucu bir durum.. Kuş ölse ne yapacaklar acaba
Bende diyorum ki giderken şu durumda polis gorse müdahale etmez. Çünkü keyfinden gitmiyor çünkü zaruri ihtiyaç bu :)

Oyla 0
Polisin görmesi konusunu da arayıp izin isteyebilirsin. Hiç yakın bir komşunuz yok mu belki yardım edebilirler
Aslında apartmanda 3 akrabam oturuyor. Biz dahil. Birisi dedemler ama +65 yaş üstü. Halamlar oturuyor onlarla hiç konuşmadım bu durumu. Eğer ailemle gidemezsem konuşmayı düşünüyorum. Abim gittiğinden beri aşağı inerken bile 3 defa arıyorlar yakın komşumuz yok ama olsa bil izin vericeklerini sanmıyorum. Teşekkür ederim.

Oyla 0
Geri