Med Tollyamin Forte Karaciğer Kas ve Tüy Düzenleyici Amino Asit ve Biyoteknik Mineral takviyesini aldım. Haftada bir gerwit multivitamin, bir aminoasit, iki gün probiyotik toplamda haftada 4 gün takviye 3 gün duru su veya zencefil çayı şeklinde verdik bu hafta. Aminoasit ve minerali dönüşümlü kullanayım diyorum. Bir hafta birini bir hafta birini şeklinde.Evet aynı ilaç kullanılabilir sorun yok. Kuşun son durumu nasıl bu arada?
Bir de versele laga sağlık tohumu aldım ama içi çok çer çöp dolu gibi geldi hiç yemedi zaten. Yeminin kenarına devedikeni tohumu da serpiştirdim biraz ilgisini çekip yerse çaydan daha iyi olur diye ama kabuğu çok sert geldi galiba ağzına alıp bıraktı. Onun dışında yemini normal miktarda yiyor. Sebze de yiyor.
Nefes alış verişi normal hırıltı kalmadı ama geceleri çok hapşırıyor gibi geldi son günlerde. Soğuk almaması, etrafında toz falan olmaması için dikkat ediyorum buhar makinesi de açıyoruz odada ama bilmiyorum ben mi evham yapıyorum bi sıkıntı var mı anlamak için gözlemliyorum şimdilik.