Telefona Karşı Tavrı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Andrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Andrea

Forum Sakini
Merhaba, Cikomuz dışarıda gezinirken telefona karşı korumacı bir tavır sergiliyor, bu davranışının sebebini anlamaya çalışıyorum ve size sormak istedim. Sadece oyun mu oynuyor yoksa eş olarak falan görüp kıskanç hareket mi yapıyor, bu şekilde onunla oynamak sinir eder strese sokar mi yoksa sadece eğlenir mi bunu anlamaya çalışıyorum açıkçası. Bu arada 2 aylık henüz. Normalde onu istediğim gibi tutup kavramama izin verirdi ancak son zamanlarda telefon ve mouse ile oynarken fazla tutup uzaklaştırdım diye sanırım artık kendini tutturmamayi kaçmayı alışkanlık edinmeye başladı. Bu arada videoda çok agresif yaklaşmiyor ama bazen cansiperane saldırıyor bana, acıtmadan ısırıyor. Hoşuma da gidiyor aslında bu hareketleri ama strese sokmak istemiyorum onu.

Son düzenleme:
Ya inanilmaz tatlı maşallah. Bu davranışı benim konuşan kuşum da yapıyor. Şahsen benim kusumda eşi gibi görüyor, ışığına ilgi gösteriyor gibi yorumluyorum.

Ya inanilmaz tatlı maşallah. Bu davranışı benim konuşan kuşum da yapıyor. Şahsen benim kusumda eşi gibi görüyor, ışığına ilgi gösteriyor gibi yorumluyorum.
Yanıtınız için teşekkürler hocam, henüz 2 aylıkken eş olarak görme durumu olur mu peki, bu arada mousea da dokunduğumda benzer atakları yapıyor 😀 Oyuncaklarını kiskaniyor gibi tavrı yani kısacası. Işığa ilgi olabilir hocam dediğiniz gibi çünkü mouse da ışıklı ve o yüzden fazla ilgisini çekiyor.

Yanıtınız için teşekkürler hocam, henüz 2 aylıkken eş olarak görme durumu olur mu peki, bu arada mousea da dokunduğumda benzer atakları yapıyor 😀 Oyuncaklarını kiskaniyor gibi tavrı yani kısacası. Işığa ilgi olabilir hocam dediğiniz gibi çünkü mouse da ışıklı ve o yüzden fazla ilgisini çekiyor.
Oda bir ihtimal. Bizde ki telefona kur yapıyor, dokununca ısırıyor. Sizin kusta esyalari kıskanıyor belli ki

Geri