TİDİBİOTİC Sizce Nasıl?

Taha Aktaş

Yönetici
Moderatör
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki kedimi kısırlaştırdım.Veterinere bugün kedim için boyunluk taktırmaya gittiğimde başlıkta bahsettiğim ürün olan Tidibiotic ile karşılaştım.Sorduğumumda kuşlar için kullandığını öğrendim.Ne bu ürün derseniz kendisi PROBİYOTİK.İçerdiği mikroorganizma sayısı bana fena gelmedi.Likid bir probiyotik.Resimlerini ekliyorum.Kutunun arkasında Reva’da yazıyordu lakin internette yazdığını kanıtlayan bir görsel bulamadım.

Sizce nasıl bir ürün?
DBCE8996-FF1F-4829-A40E-E2373A5EAC05.jpeg90A695FB-B848-4F3C-B4BA-C1AC54F2D98D.jpeg25808B16-E09B-46A0-A169-365DE7C7E1EA.jpeg

Aslinda probiyotikler çok fark ettirmiyor. Olmasi gerektiği gibi min 2 form var içerisinde

Oyla 0
Sen olsan tercih eder miydin hocam bunu?

Örneğin en basitinden Diazyme 256 ile bunu karşılaştıracak olsak önceliğin hangisi olurdu?

Oyla 0
Taha ürün güzel istiyorsan kullanabilirsin. Aslına bakarsan son zamanlarda ben probiyotiklerden daha çok prebiyotiklerin işe yaradığını düşünüyorum. Bu yüzden prebiyotiklere yoğunlaştım...

Oyla 0
Taha ürün güzel istiyorsan kullanabilirsin. Aslına bakarsan son zamanlarda ben probiyotiklerden daha çok prebiyotiklerin işe yaradığını düşünüyorum. Bu yüzden prebiyotiklere yoğunlaştım...
Teşekkür ederim Ümit abi.Madem güzel alayım ben bunu.Bu probiyotiklerin sıvı olma konusuna ne diyorsun.Sen hem probiacti bird hemde oro digest kullandın diye biliyorum.Fark var mı?

Oyla 0
Diazyme yılların markası. Bunu hiç duymadığım için hemen almazdım. Gider diazyme alırdım

Oyla 0
İkisi de bölünmez bir bütün olmalıdır aslında. Probiyotik olmazsa prebiyotiğin anlamı yok. Keza prebiyotik olmazsa probiyotiğin pek manası kalmıyor gibi. Aynı yapı.

O nedenle, probiyotikle desteklenen canlılar, prebiyotikle de desteklenmelidir. Doğal olarak besinsel bir döngü yaratılarak ek takviye durumu minimize edilebilir.

Oyla 0
İkisi de bölünmez bir bütün olmalıdır aslında. Probiyotik olmazsa prebiyotiğin anlamı yok. Keza prebiyotik olmazsa probiyotiğin pek manası kalmıyor gibi. Aynı yapı.

O nedenle, probiyotikle desteklenen canlılar, prebiyotikle de desteklenmelidir. Doğal olarak besinsel bir döngü yaratılarak ek takviye durumu minimize edilebilir.
Benim soruya da cevap verseydin hiç fena olmazdı hocam:)

Son düzenleme:
Oyla 0
Bugün ürünü aldım arkadaşlar,firma yetkilisi ile konuştuğumda suluğa 0.4 ml katmam söylendi.Uygun mudur?

Oyla 0
taha eğer etiketleme yapılacaksa bir önceki konuya ekle mutlaka. Onun haricinde yeni bir mesaj şeklinde etiketleme yapmazsan sevinirim.
Ümit hocamın dediği gibi kullanabilirsin.
Tamam bundan sonra açtığım konu içine etiketleme yaparım,durmadan yeni konu açılınca benim konu gidiyor ben napıyım.:)
@Doğanay Y. 10 ml ne kadar yeter bana? Haftada 1 olarak düşünülürse.
Bunu da cevaplayabilir misin hocam?

Oyla 0
Tamam bundan sonra açtığım konu içine etiketleme yaparım,durmadan yeni konu açılınca benim konu gidiyor ben napıyım.:)

Bunu da cevaplayabilir misin hocam?
Merak etme tahacım, gün içinde hiç bir konu cevapsız kalmıyor.
10 ml sana ne kadar gider sorusuna cevap , 0,4 kullanımda 25 kullanıma denk düşer

oda tahminen 3 ay götürecektir seni

Oyla 0
Oyla 0
Geri