TİDİBİOTİC Sizce Nasıl?

Taha Aktaş

Yönetici
Moderatör
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki kedimi kısırlaştırdım.Veterinere bugün kedim için boyunluk taktırmaya gittiğimde başlıkta bahsettiğim ürün olan Tidibiotic ile karşılaştım.Sorduğumumda kuşlar için kullandığını öğrendim.Ne bu ürün derseniz kendisi PROBİYOTİK.İçerdiği mikroorganizma sayısı bana fena gelmedi.Likid bir probiyotik.Resimlerini ekliyorum.Kutunun arkasında Reva’da yazıyordu lakin internette yazdığını kanıtlayan bir görsel bulamadım.

Sizce nasıl bir ürün?
DBCE8996-FF1F-4829-A40E-E2373A5EAC05.jpeg90A695FB-B848-4F3C-B4BA-C1AC54F2D98D.jpeg25808B16-E09B-46A0-A169-365DE7C7E1EA.jpeg

hocam bu sıvı/kuru probiyotik olayı biraz muammalı . satan kişiler ısrarla sıvı daha iyi diyorlar (kimisi youtube kanalında biyolog ünvanıyla bunu söylüyor, ben mikroskopla inceledim sıvı daha iyi diyor)

ancak ben şahsen , veteriner fakültelerindeki bilimsel araştırmalarda toz probiyotiklerin kullanıldığını biliyorum. hatta sana marka vereyim, bizim pek tercih etmediğimiz diazyme 256 kullanıyorlar

burada yapabileceğimiz en önemli şey, mümkün olan en tanınmış ve kaliteli markaları tercih etmek

Oyla 0
hocam bu sıvı/kuru probiyotik olayı biraz muammalı . satan kişiler ısrarla sıvı daha iyi diyorlar (kimisi youtube kanalında biyolog ünvanıyla bunu söylüyor, ben mikroskopla inceledim sıvı daha iyi diyor)

ancak ben şahsen eski bir öğrenci olarak, veteriner fakültelerindeki bilimsel araştırmalarda toz probiyotiklerin kullanıldığını biliyorum. hatta sana marka vereyim, bizim pek tercih etmediğimiz diazyme 256 kullanıyorlar

burada yapabileceğimiz en önemli şey, mümkün olan en tanınmış ve kaliteli markaları tercih etmek
Teşekkür ederim cevapladığın için hocam.Aynen sen söylememişsin heralde isim vermemek için ama ben söyleyim birşey olmaz heralde :) Biyoloğun Kuş Evi de sıvı daha iyi diyor.Bayiliğini dahi yapıyor.Probiacti-Bird’ün.

Peki sence ürün içeriği nasıl,gerçi artık aldım zaten ama.(Bilindik olmasını bir yana bırakırsak)

Bu arada bu görseller yetkili firma yöneticisine de ulaştırdım.Attıkları mesaj şu şekilde;
F3F6A3B0-53CB-4AF8-B5E1-58F5BE642891.png

Oyla 0
Teşekkür ederim cevapladığın için hocam.Aynen sen söylememişsin heralde isim vermemek için ama ben söyleyim birşey olmaz heralde :) Biyoloğun Kuş Evi de sıvı daha iyi diyor.Bayiliğini dahi yapıyor.Probiacti-Bird’ün.

Peki sence ürün içeriği nasıl,gerçi artık aldım zaten ama.(Bilindik olmasını bir yana bırakırsak)

Bu arada bu görseller yetkili firma yöneticisine de ulaştırdım.Attıkları mesaj şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 12842

biyoloğun kuş evi takdir ve takip ettiğim bir üreticidir, keşke izmir'e kuş gönderse de alsam. bu nedenle eleştirdiğim bir konuda ismini vermek istemedim

bence ürünü kullanın almışken, adamlar sorunuzu ciddiye alıp 2 kere yanıt vermişler bu bile yaklaşımlarını niyetlerini gösterir

Oyla 0
biyoloğun kuş evi takdir ve takip ettiğim bir üreticidir, keşke izmir'e kuş gönderse de alsam. bu nedenle eleştirdiğim bir konuda ismini vermek istemedim

bence ürünü kullanın almışken, adamlar sorunuzu ciddiye alıp 2 kere yanıt vermişler bu bile yaklaşımlarını niyetlerini gösterir
Bence de deneyeyim,peki verdikleri cevap içerisindeki şeylerin bir sorun teşkil etmeyeceğini doğrular nitelikte mi?

Anormal bir durum var gibi gelmişti bana yalnız cevap verdikleri için rahatladım..

Oyla 0
Bence de deneyeyim,peki verdikleri cevap içerisindeki şeylerin bir sorun teşkil etmeyeceğini doğrular nitelikte mi?

Anormal bir durum var gibi gelmişti bana yalnız cevap verdikleri için rahatladım..
çok kafana takma bence kullan gitsin rahat ol

ben kuş beslemeye/üretmeye başladığımda probiyotik diye bişey yoktu, megabakter bile yoktu..

Oyla 0

ancak ben şahsen , veteriner fakültelerindeki bilimsel araştırmalarda toz probiyotiklerin kullanıldığını biliyorum. hatta sana marka vereyim, bizim pek tercih etmediğimiz diazyme 256 kullanıyorlar

Diazemin çok kullanılması sadece çok tanındığı içindir. Tavukçuluktada, güvercin vs. yetiştiriciliğinde her alanda kullanılan meşhur olmuş bir marka. Ama meşhur olması iyi oluğu anlamına gelmiyor. Ben daha bugüne kadar bir faydasını görmedim ;)

Oyla 0
Geri